dissabte, 31 de març del 2012

Mora la Nova 2 Catalònia 1

Això s'escapa
Passa com al Barça, com més s'avança en la temporada, atès que no s'aconsegueix reduir diferencies, menys possibilitats -lògicament- de redreçament. Ja només queden 8 partits i els punts que ens separen de la salvació son 6 ( com el Barça, clar ).

La crònica d'avui està feta, com diuen els escriptors,  a dos mans ( Pau ha fet la de la segona part ).

La primera meitat, tots dos equips l'ha començaven amb absolut desconcert, sense trobar el respectiu lloc al camp i amb un joc poc lluït. Tot i això, el que son les coses ( o potser per això ), mai s'han vists tantes ocasions tant clares de gol i tant poc encert en la resolució:

El Cata disposava de tres ocasions, amb uns u contra u ( una de Tomàs i dos de Del Cerro ) que no entraven perquè no devia tocar. El més normal és que de tres, al menys dos, aguessin acabat en gol.  Però la cosa no acaba aquí, el Mora la Nova, esta-ballava, ni més ni menys, que tres pilotes al travesser també en esta primera meitat. El cas és que zero de sis i al descans 0 - 0.

La Segona part començaria al igual que la primera en un gran domini dels morencs que disposarien de força ocasions per obrir el marcador però uns cops un acertat Pau i unes altres vegades el desancert que van tindre durant el partit, mantenien la porta jesusenca a zero durant molts minuts però un penal inventat per l'arbitre al minut 69 que fins i tot el davanter morenc Magí deia textualment " me deixat cauré soc vetera..", això serviria per marcar el primer gol del partit, de penal.

Els locals seguirien en lo gran domini de la posició i el Cata  només es defensava però amb molt d'ordre com durant tot el partit. Quan els jesusencs estaven bolcats a l'atac en busca de l'empat una falta penjada al segon pal al minut 86 marcaria el segon el Mora la Nova per deixar el partit vist per sentencia. Però ningú s'esperaria que Albert Forcadell, avui porter suplent, entres i marques un autèntic golas dels que no es veuen cada setmana...que possiblement si sigues un jugador de primera seria un dels gols de la temporada, desprès del gol no hi hauria temps per més i el partit acabaria amb el 2a1 al marcador.

Cal destacar que abans del començament del partit es va guardar un minut de silenci en memòria del Sr. Agustí. Fidel i incansable seguidor del Catalònia durant molts d'anys i que va morir esta setmana.