dimecres, 12 d’octubre del 2011

Presentació oficial temporada 2011/2012

En un dia autènticament estiuenc, el C.F. Jesús Catalònia ha presentat avui, festivitat del 12 d'Octubre, a tots els equips del club en sessió de matí i tarda. El futbol base ho feia a les 10, i els dos equips amateurs ( segona i tercera catalana ) passades les 17 h.
Precisament la calor, es de suposar, ha fet repensar a més d'un aficionat la seua assistència al camp, i això ha motivat que la parròquia hagi estat més aviat escassa.
Després dels parlaments de rigor d'autoritats, president i capitans i entrenadors dels dos equips, s'ha cel·lebrat un partit de 30 minuts per part, entre els dos equips. Això vol dir que l'equip guanyador, finalment, ha estat el Catalònia.
L'optimisme, per cert, no ha estat precisament el més present en els parlaments. Ferran Bel ens ha recordat els temps tant difícils per on estem travessant, i Pere Panisello ja ha deixat entreveure clarament que, tot i la voluntat de col·laborar com sempre, els ajuts -econòmics- no seran els de sempre.
I en lo estrictament futbolístic, entre l'entrenador Albert que diu que ens en foten 4 i 5 per partit i Agustí el president que diu que creu que patirem..... ( per cert, ara que caic, jo també ho vaig dir a l'ultima crònica ) A veure si haurem de dedicar el bloc al primer equip.........que en este sí que tots han mostrat esperances.
Sigui com sigui, aquí estarem. Per celebrar les victòries....o el que faci falta:


Aquí teniu més fotos de la tarde......................................Cliqueu

segonacatalanasegonacatalanasegonacatalanasegonacatalanasegonacatalanasegonacatalanasegana



2 comentaris:

Anònim ha dit...

b ximoo b vec que ho poses tot fins la presentació fas una crònica makina

ximo ha dit...

Lo que ara veig que em vaig despistar de pujar les fotos a Picasa. Ja ho faré més tard.