diumenge, 18 de març del 2012

Godall 1 Catalònia 3

" Duelo en la cumbre "
[.... o entre "colistes" ]

Avui, cal dir abans que res, que ha resultat ser el partit dels debuts. O retorns, segons es miri. Ximo i Rafa tornaven a l'equip després d'un temps llarg d'inactivitat oficial, i A. Forcadell, a la porteria, debutava. Els dos primers, inicialment a la banqueta, han entrat al llarg de la segona meitat, responent  perfectament. Albert ho feia des del principi, de titular, i responia de la mateixa manera.
Era un d'aquells partits claus en la particular lliga que toca jugar entre els darrers de la classificació. El rival, no podia ser més directe, el Godall, amb els mateixos punts però davant del Cata. Amb el resultat d'aquesta tarda, la posició s'ha canviat i el que és queda darrer a la classificació és el Godall.
Els del Montsià no han guanyat cap partit a casa en el que portem de temporada. Ara, dels tres partits que ho han fet, un va ser a la Sta. Creu, (2-3) amb la qual cosa tampoc calia anar amb excessiu optimisme. A més, dels que juguen amb certa regularitat, faltaven Pons, Tomàs, Adrià, R. Massip ( què és va lesionar ahir amb el 1er. equip ) i Dani. Deixant a banda -per diferent motiu- A. Arrufat i Sergio.
Pel que respecta al joc, podriem dir que el Cata ha dominat el partit, amb alguna que altra concessió. Al set minuts Carlos desaprofitava la primera ocasió clara. Als 11 minuts, tornava a insistir en els desaprofitaments i fallava un penal. Del Cerro i Antoni també en tindrien alguna de no tant clara. La porteria d'Albert no era pressionada especialment, al menys, en pilotes entre els tres pals. S'arriba, així a la mitja part. ( 0 - 0 ).

A la represa, als tres minuts aprox., penal al Godall que no el desaprofiten: 1 - 0. Poc després arribaria la lesió de Jorge ( cal dir-ho: un dels 2/3 jugadors més regulars de la temporada ), per tant, una mica de pessimisme. No obstant, el joc era prou dinàmic i les aproximacions davant la porteria del Godall  eren evident i només calia esperar que la reacció és materialitzes en forma de gol. Així ha estat, en un d'aquests atansaments, pilota en profunditat a Del Cerro i gol. 1-1 ( foto ).
Pani substituïa Aleix. Calia insistir i buscar el gol del desequilibri, i aquest arribaria en forma de penal en una altra d'aquestes internades. En aquesta ocasió Carlos no fallaria ( 1 - 2 ).    i a pocs minuts de la xiulada final, Antoni ( ell sabrà com ), des de fora l'àrea i des de la dreta de l'atac ha enviat la pilota bombada per alt i que el porter no ha pogut fer res més que veure com entrava, davant la sorpresa de " propios y extraños ". ( 1 - 3 ). Finalment,  David ( que reapareixia ) i Rafa entraven per Del Cerro i Herrero.