A l'espera dels resultats de demà del Godall i Sant Jaume
De moment..................
LÍDERS

Com es deia abans, repartiment de punts, tot i que, ara, se'n perd un pel camí.
Difícil camp el d'avui i amb un Tivenys especialment motivat i tensió-nat, ja sigui per la rivalitat, pels punts en joc o per la "cobertura mediàtica", la qual cosa potser els hi ha passat factura.
D'ocasions claríssimes de gol no n'han hagut però és pot dir que de les poques, la majoria han estat per al Cata.
Al cinc minuts de partit, Ernest, ja avisava en un remat després de rebre una passada pel llançament d'una falta quan els rivals estaven despistats. ( foto de la parada )

Al minut 27 arribava el gol en un altre remat d'Ernest que desviaria un defensa del Tivenys i que el porter i un altre defensa no podien fer res més que mirar-s'ho ( foto ). Uns minuts més tard, en un remat de cap de Tomàs, amb molt bona direcció, la pilota, la desviava un company i impossibilitava un possible 0-2.

El descans arribaria amb el partit prou controlat.

A la segona part el Cata ha continuat aguantant el partit, i el Tivenys volia i no podia. Passaven els minuts i el rival continuava sense massa mostres de perillositat. Així ha estat fins quan faltaven 5 minuts per a l'acabament, l'arbitre ha xiulat un penal per una caiguda al vèrtex de l'àrea per una pilota que no s'ha encertat en treure-la ràpidament de la zona de perill. L'empat pujava al marcador; això si, l'arbitre, fent-ne de les d'ell comprovava la distancia del punt de penal, la qual cosa, no se sí posa més nerviós al porter o al que ha de llençar el penal.
I a l'ultim minut de partit, Leandro, en una internada per la banda esquerra ha tingut una molt bona ocasió que el porter ha avortat, prenent-li la pilota dels peus, molt prop de la porteria.