dissabte, 14 d’abril del 2012

Catalònia 0 Sant Jaume 2

Si a la jornada anterior s'escapava
( la categoria ) esta......

Amb 21 punts per disputar-se, a 8 de la salvació i amb els dos pròxims partits contra l'Ampolla i Camarles, les expectatives, francament, no tenen res de favorables. El que no s'ha fet fins ara, difícilment es pugui arreglar en els set partits que resten, dels quals, a més quatre son fora. Cert és que mentre hi ha vida hi ha esperança i l'any passat a falta de set partits ningú deia que es pogués pujar de categoria com així va ser. Però esta temporada, només un miracle ho podria evitar.

El partit d'avui, sense fer cap cosa de l'altre mon, un i altre equip, ben bé hagués pogut acabar en un empat. Per començar, als 10 minuts de joc ja s'havia avançat el Sant Jaume. Pau, que està molt avançat, rep un xut des de la posició d'interior dret del rival i de res li servis l'estirada. El S. Jaume avisava en diverses ocasions, sobre tot en corners i faltes des dels extrems. Un parell de fores de joc han evitat dos gols. Tomàs també en disposava d'una que, de xut potent la pilota s'estavellava al travesser. S'arribava al descans amb la victòria mínima dels del delta i amb certes esperances de poder empatar.
A la segona meitat el joc continuava sense massa claredat ni domini per part de cap dels dos equips. El Sant Jaume, això sí, disposava de major numero d'ocasions, sobre tot a la part final del partit. Ocasions que Pau, refent-se sobradament del primer gol, ha sabut desbaratar o aturar de manera meritòria ( foto ) . En una d'aquestes ocasions però, els santjaumeros, marcaven de penal el 0-2 per una falta quan el davanter entrava per la dreta de la porteria de Pau.

El Cata tenia una clara ocasió en un remat de cap de Tomàs per una falta sacada per Alfonso; i el mateix Alfonso, també de cap, en una falta sacada per Pons, tenia la millor de fer el primer local ( foto ). Del Cerro també xutaria amb perill des de fora l'àrea i obligava al porter a fer una bona intervenció.