diumenge, 4 de març del 2012

El Perelló 3 Catalònia 1

Llàstima......

Calia esperar alguna cosa més després del vist el començament del partit. Però, una vegada més, al minut 30 -segon dalt, segon baix- el Perelló feia el  primer dels tres: centre des de l'esquerra de l'atac local i el davanter perellonenc, de cap, remata; Pau l'atura però finalment no pot evitar que acabi entrant ( foto ).

El Cata portava el partit prou controlat, era d'esperar l'empat; no ha esta així i ha sigut el Perelló qui, a tres minuts del descans, en una pilota que arribava al centre de la defensa, des de fora l'àrea, amb Pau avançat, de vaselina, feien el segon ( foto ).
Indubtablement el resultat més coherent amb el respectiu joc i ocasions de cada equip, hagués estat un empat. En un parell d'ocasions ( amb 0-0 i 1-0 ) el Cata ha estat a punt de marcar: un xut que desvia el porter just al pal curt i una altra que Antoni, amb poc angle, tira fora després de regatejat el porter. ( foto )
Als pocs minuts de la represa, en una contra, el Perelló establia el 3-0. Arribarien els canvis que han oxigenat l'atac  i afegit noves energies ( primer entrava D. del Cerro i després els juvenils Sergi, David i Enric ).

Carlos Asín, en un tret "made in" inaugurava el marcador jesusenc amb l'esquerra i des de fora l'àrea ( foto ).

Tot i la inferioritat del Perelló al llarg de bona part de segona meitat , per targeta roja, d'ocasions clares no n'hi han hagut, tampoc pel Perelló, així, s'ha arribat al minut 94 que ha estat quan l'àrbitre ha xiulat el final.