dissabte, 24 de març del 2012

Catalònia 0 La Sénia 3

Han sobrat 4 minuts + el temps afegit
[ i ha faltat l'equanimitat de l'àrbitre ]

Un altre dia en que és podria dir tranquil·lament allò de LLÀSTIMA !!. Així és, a pesar de que el partit, ateses el numero de baixes, per un o altre motiu, i tenint en compte la visita del segon de la classificació, no es presentava amb excessives expectatives d'èxit. Res més lluny de la realitat; l'èxit, en forma de resultat, no s'ha aconseguit. Ara, l'èxit pel joc i actitud, en general, al llarg del partit, sí.
L'àrbitre també ha volgut afegir-se a la festa i el protagonisme amb unes decisions més que discutibles. Honestament potser no es podria dir que el resultat hagi estat producte i culpa de l'àrbit. Ara bé,  ha xiulat un seguit de faltes amb criteri anticasolà, com a mínim. Un parell de planxes a Tomàs que s'ha saltat, un fora de joc que ha precedit al segon gol de la Sènia. I al xiular el penal ha estat especialment original: l'ha assenyalat, EXACTAMENT al darrer segon del partit. Després de marcar, ha xiulat el final. Òbviament res es podia pal·liar, però tot molt estrany. I finalment, amb el partit ja sortit de mare, dos targetes roges. Que curiós, la setmana passada a Godall, l'àrbit, va xiular el final de la primera part, un segon abans que Del Cerro es disposes a xutar a la porteria contraria.

Quant al partit, ja queda dit que el Cata ha plantejat, i ha aconseguit, sobre tot a la primera meitat i alguns minuts de la segona, fer un partit seriós davant d'un rival que lluita dalt de tot pels lloc privilegiats.
Al minut 12, el Cata, hagués pogut inaugurar el marcador amb un remat de Del Cerro ?  des de la dreta de l'atac i que el porter ha desbaratat ( foto ) Alfonso, de falta, -més prop de la línia del mig del camp que de l'àrea- també obligava al porter a fer una bona estirada ( foto ). Aleix, de cap, tenia la seua al rematar una centrada des de la dreta ( foto ).

La Sènia també disposava d'un parell d'ocasions: una que Albert atura bé ( foto ) i una altra amb un intent de vaselina que surt alta ( foto ).
A la segona meitat els del Montsià han pressionat una mica més, però el joc -amb alternatives- no l'acabaven de dominar. Del Cerro tornava a tindre una bona oportunitat que es resolia amb una bona aturada del porter ( foto ).

No ha estat fins el minut 41 -i amb un regal propi- que la Sènia podia anotar-se el 0-1. Fora de banda, un defensa que la toca de cap i sorprèn Albert ( foto ).

Tres minuts abans, Pons, de falta, en una pilota que anava per l'escaire, obligaria a una bona intervenció del porter senienc ( foto )

A partir d'aquí, i amb el gerro d'aigua freda damunt, només calia esperar un milacre. Ja en temps afegit, una pilota que, en fora de joc, rep l'extrem de la Sènia, canvia a l'altre extrem, centra, cop de cap i el 0-2. I com ja queda dit més amunt, al darrer segon del partit, penal i el definitiu 0-3.

Rafa A., David i Jordi, a les darreries del partit, han substituït   tres companys.