diumenge, 23 de gener del 2011

Torre de l'Espanyol 0 Catalònia 6

Avui sí, la generositat estava justificada

Efectivament, ja què, tot i els 6 gols, és increïble com a la segona part el marcador s'ha mantingut inalterable. La mitja dotzena han estat marcats tots a la primera.
Així, la historia del partit es limita a que al dos minuts apareixia el primer d'Alfonso i a dos minuts del descans el sisè també d'ell. Entre mig anotaven Leandro ( 3 ) i Francesc. ( collage a dalt amb tots el gols )
Les exigències, amb el marcador tant favorable, és evident que no son les mateixes com en tants altres partits ha passat. Ara bé, si ho expliques, no s'ho creuen: A la segona part els de la Torre sortien nomes amb 10 jugadors ( no tenien ningú a la banqueta ) i al cap d'un quart, es retirava un altre per lesió. Pos, tot i les circumstancies, el Cata no ha estat capaç d'incrementar la golejada que fàcilment hagués pogut acabar sent històrica. Es més, no tant sols no augmentat el marcador sinó que en un parell d'ocasions La Torre hagués pogut marcar el seu gol de l'honor.
Però bé, bé està el que bé acaba. Nomes falta espera que el pròxim partit el comencin com han començat el d'avui, i que els segons quaranta-cinc minuts serveixin d'alguna cosa.




A la segona part han entrat al terreny de joc David -que reapareixia després d'una lesió- Aleix, Ernest, Herrero i Tomàs.

Més fotos..................................................................
Aquí