diumenge, 2 d’octubre del 2011

Catalònia 2 Deltebre 3

Quatre minuts, dos gols
( en contra )

Després de més d'un any sense perdre cap partit oficial a casa, algun dia havia de passar. Ha passat avui, tot just contra el Deltebre, equip entrenat pels jesusencs Tomás Ballano i Oscar Rumense. La setmana passada en dos minuts dos gols; esta, més o menys el mateix, minut dalt minut baix, als voltants de la mitja hora de partit. Sense fer cap cosa de l'altre mon, el Deltebre s'ha trobat en un 0-3 que ni ells mateixos devien creure donat que el joc tampoc ha estat mereixedor d'este resultat tant clar. El Cata, com sol ser massa habitual, d'ocasions no n'ha creat massa i el rival, al minut 22 ja ha centrat una pilota des de l'esquerra de l'atac que s'ha passejat davant la porteria de Pau sense trobar rematador. Quatre i 8 minuts més tard respectivament, arribaven el dos primers dels del Delta. El primer per la banda dreta de Pau i el segon pel centre de la defensa en una badada. I el tercer, en una falta directa que ha passat entre -o per baix- les cames de la barrera de dos i molt pegada al pal dret sense que Pau podes fer res. Abans d'acabar la primera part el Cata, en una pilota mig perduda pel centre de la defensa rival, li pega ben col·locada pel pal dret del porter Carlos Asín, i establis l'1-3. El cas es que El Deltebre, sense cap exhibició, se'n anava als vestidors amb un resultat a favor prou contundent.
A la segona, amb un resultat tan advers, els “nois” de Francesc De la Vega han començat a crear més perill que a la primera, amb més i millors ocasions.
Així, al minut 11, de penal, per unes mans de la defensa a un centre de Dani, de nou Carlos Asín marcava el segon (foto) i feia que aparegués una raonable esperança de, com a mínim, igualar el marcador. Crec que ha estat Carlos qui ha tingut l'empat al seu abast si hagués pogut rematar ( foto ) una pilota que ha passat per davant seu a la línia de gol. Finalment no ha pogut ser, els atacs s'han succeït però l'encert no ha acompanyat, ja sigui per errors, falta de punteria, mals controls etc. que de tot hi ha. Tot i això s'ha de dir clarament que el resultat més just, vist lo vist, hagués estat un empat. Amb una part per a cada equip i semblant numero d'ocasions en el conjunt del partit.

Una vegada més els gols arriben a pilota aturada. Avui, de penal i l'altre pràcticament com si ho fos. De jugada i combinació..... poquets, poquets. Si a aquest dèficit li afegim que a la primera descoordinació o falta de concentració de la defensa, ens creen ocasions claríssimes de gol, pos..... A patir.

A las segona meitat han entrat Alfonso, Del Cerro i Tomás.