diumenge, 30 d’octubre del 2011

La Sènia 5 Catalònia 1

"Nunca segundas partes fueron buenas"
( Titular suggerit per Victor )

No sé qui va inventar això de les segones parts al futbol. Avui amb la primera ja en teniem prou. Efectivament, a la primera 0-1; a la segona 5 - 0. Total, 5-1. Contundent i inapel·lable.
Per altra banda, no ha passat res que no estès dins de lo previsible: contra el co-lider i a casa seua......... Passa que quan al descans, el Cata, se'n va als vestidors amb un gol d'avantatge i un jugador més que el rival, no és del tot descabellat pensar en, si més no, un resultat positiu. Es més, encara que fos no puntuar però no amb esta golejada ( i en van.... ). El cas és que, la primera part, ha sigut de les que millor han sortit les coses del que portem de temporada; fins i tot les sacades de porteria arribaven a mig camp i amb possibilitats de jugar la pilota. En línies generals la mitjana dels 11 jugadors ha estat prou bona. El gol el marcaria de penal C. Asín, per una falta sobre Antoni en sortir d'un regat ( fotos dels dos instants ) . Era el minut 11 aproximadament. Vint -i- cinc minuts més tard, l'àrbitre ha perdonat una falta poc abans de la línia frontal de l'àrea gran de la Sènia, amb lo qual també s'ha estalviat d'ensenyar una targeta groga. Al que sí que li ha ensenyat és a un altre jugador senienc, i com ja en teniu una, ha estat expulsat. La qual cosa encara feia créixer més les expectatives de sortir amb punts del camp del País del Moble. La porteria de Pau no passava per especials dificultats, però el segon, que feia falta per amarrar, no ha arribat. I el que si que ha arribat, lògicament, és el descans.
En tornar, al minut 54 l'empat, i pocs minuts més tard aconseguien capgirar el marcador amb un remat en una pilota bombejada. Amb el resultat d'1-2, semblava que, per no voler jugar amb superioritat numèrica, C. Asín, s'ha auto-expulsat en guanyar-se la segona groga per protestar. El Cata tenia un parell de tímids atansaments a la porteria contraria, però qui, en 10 minuts feia 3 gols, era la Sènia.
Amb tot, Pau feia un parell d'aturades de merit que han impossibilitat un major numero de gols. Sobre tot una que el davanter rematava a un metro d'ell.

Al començar la segona meitat, Herrero substituïa Marc lesionat; i més tard entrarien Aleix i Dani.

Quedem-nos amb les sensacions que ens han transmès a la primera part i a esperar que es repeteixi al llarg de dos parts consecutives.