dissabte, 8 d’octubre del 2011

Catalònia 0 El Perelló 3

Ai que patirem

No havíem quedat què els partits de casa els amarraríem ? . De moment, aquesta màxima no s'està complint, els dos darrers, consecutius a la Sta Creu, sense puntuar, i de 15 punts disputats, només se n'han aconseguit 3. Sent conscients de la dificultat de la nova categoria i el que costaria mantindre's, el balanç no deixa de ser pobre.
El partit d'avui, però, cal dir que ha estat més anivellat del que el resultat pot donar a entendre.

A la primera part d'ocasions els dos equips han estat orfes. Si de cas una per cada conjunt però sense especial rellevància. I el joc, per tant, prou equilibrat, sense un dominador clar. A la segona, tot just al primer minut, el primer dels del poble de la mel, una pilota que va a parar a la frontal de l'àrea i Pau poca cosa poc fer per aturar el bon xut a mitja altura. El segon, més o menys des del mateix lloc; el jugador perellonenc, sense que cap dels defensors del Cata hagin estat capaços d'evitar el xut, que en aquest cas anava ras, pel mateix pal que l'anterior.....0-2.
El Cata, sobre tot a la part final del partit ( als últims 8-10 minuts ) ha tingut alguna que altra ocasió per escurçar distancies, una de falta des del lateral picada per Francesc i que el porter ha tret mol bé ( foto ) i un altra de cap, però amb l'equip llençat a l'atac, al minut 89, l'estocada. En un contraatac. Amb 0-2 s'ha reclamat unes mans a l'àrea rival que, en honor a la veritat, l'arbitre no ha pogut veure en estar el jugador a un metro de la línia de fons i d'esquena. Ara, cal dir que el tercer gol ha estat precedit per una mala sacada de banda del Perello i que l'arbitre no ha castigat. Deixant apart alguna que altra apreciació més que discutible.