diumenge, 25 de setembre del 2011

Corbera 4 Catalònia 0

En dos minuts, dos gols

Vistos els primers vint i cinc minuts del partit hi havia certa esperança de poder aconseguir un resultat positiu de la visita a la Tera Alta. No ha estat així, al minut 28, el primer gol feia acte de presència en un remat a boca de canó davant mateix la porteria i quant encara no es complia mitja hora de joc, el segon, en una internada per la dreta i un xut creuat que Pau no ha pogut aturar. A partir d'aquest moment, amb poc control del mig camp i poquíssimes ocasions, el partit, a mesura que avançava el temps, menys sensació semblava donar de poder remuntar-se. No obstant això, Francesc, amb el llançament d'una falta des de la dreta de l'atac, estavellava al pilota al travesser ( foto ) i, també en aquesta primera part, l'arbitre anul·lava un gol a Alfonso per fora de joc tot i semblar no ser-ho. l'arbitre, per altra part, no ha estat gaire encertat, amb molts errors d'apreciació al llarg del partit, no aplicant bé la llei de l'avantatja, errors en fores de banda, aixi com una jugada a l'àrea del Corbera en una entrada a Antoni que normalment es xiula penal. Dit això, la victòria dels de la Terra Alta ha estat totalment merescuda, per domini, anticipació i control, en front del Cata que, en algun moment sembla perdre la concentració requerida d'estar absolutament posats al partit.

A la segona part, el Corbera feia el tercer als poc minuts en una entrada per l'extrem i tornant a creuar la pilota. Amb el 3-0 arribarien els primers canvis que successivament completarien Marc, Herrero, Adrià i Tomàs, però la cosa no milloraria i el quart, també en una entrada per l'altre extrem, en una banda totalment desguarnida, entrava completament sol el davanter rival i aconseguien el resultat definitiu.

Alguna foto més...........................................................Picasa