diumenge, 16 d’octubre del 2011

Vilalba 6 Catalònia 1



La cosa no millora

Després d'un correctiu així n'hi han ganes n'hi massa que dir . El bo del cas és que sense ser un partit , sobre tot a la primera meitat, dominat escandalosament pel rival, el Cata acaba golejat de manera claríssima i sense pal·liatius. El Vilalba, de 10 ocasions que ha arribat amb cert perill prop l'àrea rival, han marcat en sis ocasions.
El Catalònia, de 4 ocasions, un gol ( de penal ): Una molt clara de C. Asín a tres metros de la línia de gol que envia alta, una d'Antoni que remata un corner de cap ( foto ) i el porter atrapa molt bé i un xut de Francesc, després d'una rapida passada en el llançament d'una falta que, llepant el travesser, rebutja el porter del Vilalba.
El penal, i gol de l'honor ( foto ), l'ha marcat C. Asín per una falta a ell mateix, havent-lo agafat del braç quan es disposava a rematar.

Llavors, continua estan més que demostrat que costa molt ( massa ) marcar gols de jugada ben trenada o inclús de contraatac. Si a això li afegim que a porteria no ens atrevim a disparar en massa ocasions sinó és de falta o penal, difícilment es podrà marcar. A més a més, posats a afegir dèficits, si a la sequera golejadora li sumem la falta de contundència i resolució en determinats moments de la defensa....Avui, per un extrem, per l'altre i pel mig, que de totes maneres han entrat cara a barraca el davanters locals.

Però bé, haurem de continuar, no ?. Al cap i a la fi, que millor manera que aquesta de sortir dels camps forasters aconseguint mostres de simpatia ?.

A més dels de la foto de sortida, també han participat: Alfonso, Marc, Dani i Herrero.

Més fotos......................................................................Aquí

segonacatalanasegonacatalanasegon

Catalònia 1 Olímpic Mora 1


Més fotos del partit de segona...................Cliqueu



2 comentaris:

Leandro ha dit...

Ximo alfonso tmb ha jugat me sembla, perque apareix a la foto del penal! per cert lo cliqueu de les fotos del segona catalana no va!

ximo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.