diumenge, 30 de setembre del 2012

Alcanar 1 Catalònia 0


Poc atac

Quart partit de la temporada i primer fora de casa. La cosa, sobre tot quant al resultat, òbviament no ha anat com havia anat fins ara. 
El Cata, no ha aconseguit fer-se amb el mig del camp, tret d'alguns trams del partit molt esporàdics i curts. 
L'Alcanar ha disposat d'innumerables aproximacions ( no dic clares ocasions ) a la porteria; Els corners que ha llançat deuen passar de 15. Amb tot, la defensa del Cata ha estat prou ferma i ha aconseguit fer front als atacs canareus amb seriositat. 

Al minut 34 arribava un penal a favor dels canareus que Alex ha aturat esplèndidament ( foto de portada ). s'arribà a la mitja part amb un trist balanç: centre per l'esquerra d'Antoni que no troba rematador ( foto ) i poca, poqueta, cosa més. Les vegades que el porter rival ha agafat la pilota amb les mans, ni una, ha sigut per rematades entre els tres pals.

A la segona meitat poc més o menys ha continuat la tònica, sense fer un mal partit però, no ha hagut el control necessari per crear ocasions; ni tant sols el parell o tres faltes que ha hagut de mitja distància, han portat el perill d'altres vegades. Pani aconseguia, molt avançada esta part, xutar a porteria però fluix sense dificultat per al porter.
Així, al minut 26, desprès d'un contraatac que arrancava d'un rebuig de cap a l'àrea de l'Alcanar, marcaven el gol de la victòria. 





Encara quedava temps per intentar esmenar-ho i aconseguir l'empat, si més no. Successivament han anat entrant Aleix ( Balín ) Ramón, Marc i Llobet. Als últims 8 minuts dels 90 ha sigut quan ha arribat les millors ocasions per al Cata en unes passades per dalt que el porter i defensa aconseguien desbaratar davant la presencia dels dos Aleix. L'arbit, sense cap motiu aparent ha allargat el partit 7 minuts, provocant, a banda de l'emprenyament local, que Carlos i Pani venguessin roja directa, amb la qual cosa seran baixes el pròxim partit contra el Benissanet.
Quedava l'esperança que es complís aquell vell tòpic/realitat del futbol que diu que el que perdona acaba perdent, però no ha estat així: l'Alcanar ha perdonat, i ha acabat guanyant. 


Més fotos....................................Aquí