diumenge, 9 de setembre del 2012

Catalònia 3 Xerta 2

Massa justet......
( Què faríem si no patíem ? )

Suposo que és molt aviat per dir " temporada nova, problemes vells "; ara, en molts moments, francament ho ha semblat. Estar clar que tractant-se del primer partit de la temporada -ni per bé ni per mal- poca cosa es pot dir. Simplement celebrar la victòria i endavant.
Així, amb més patiment de l'esperat però, els tres primers punts s'han quedat a casa. Només cal esperar que no sigui un presagi del que ens espera.
El partit ha començat prou bé pel que fa al Cata, als primers 25 minuts el resultat ben bé hagués pogut ser d'un parell o tres gols a favor. Ha estat al minut 15 quant arribava el primer en una pilota que dos davanters no han arribat a rematar per alt i, Anselm, que venia de darrera ha enviar la pilota a la xarxa xertolina ( foto). 1-0.

Recordant la temporada anterior ( al voltants del fatídic minut 30 ) el Xerta en una internada per l'esquerra del seu atac marca el gol de l'empat 1-1. Cinc minuts més tard s'avançaven els visitants amb un penal 1-2. S'arribà així a la mitja part.

A la segona meitat, al minut 19,  l'empat local amb un xut ras de Dani des de fora l'àrea amb passada endarrere d'Herrero. Després d'un joc amb més ganes que encert arribaria, al minut 38, el gol de la victòria ( foto ), passe en profunditat que aprofita Sergio qui, davant la sortida del porter, deixa el definitiu 3-2. Amb el gol de la victòria, Sergio, s'estrenava com a president en partit oficial de temporada, al mateix temps que com a golejador

En determinats moments del joc s'ha vist massa precipitació i falta de serenor. Ha semblat com si tots fossin debutants. De fet, a la categoria sí. Però no crec que sigui per això.

Més fotos....................................Cliqueu

Actualització
Jo em pensava que no ho llegia ningú això i sembla que sí. Em diuen que al primer gol d'Anselm la pilota li va directament a ell, sense que cap davanter intervingui, ni ho intenti;  i al  de l'empat, li arriba a Dani sense que Herrero li passi (fa un "amago").