diumenge, 7 d’octubre del 2012

Catalònia 1 Benissanet 4

Calia esperar més

El partit va ser tan decebedor com el propi resultat. Sembla com si tornéssim a " las andadas " .
El Benissanet s'avançà al marcador amb xut creuat entrant des de la banda; als 22 minuts, Marc, després d'un mal control de la defensa rival, aprofitava l'ocasió per fer el que al final acabaria sent el gol de l'honor ( foto ).

7 minuts més tard, els de la Ribera aconsegueixen fer l'1-2 en un altre xut creuat des de l'atac dret del rival i que Alex, malgrat l'estirada no poc aturar ( foto ). S'arribà així a la mitja part.

A la segona, continua l'empanada quasi generalitzada, Adrià salva, acrobàticament, un gol a la mateixa línia de gol ( foto ) i Roso té la millor ocasió en rematar de cap tot sol davant el porter enviant-la fora.

Finalment, al minut 30, el tercer del Benissanet i al 40, el remat final.

Valgui la foto de dalt com a mostra de la impotència, tot esperant la propera setmana.