dissabte, 22 de setembre del 2012

Catalònia 4 Tivissa 1

Més ocasions que mai

Com si alguna cosa hagués intuït. avui, he agafat un paper ( com els professionals ) per tal d'anotar les jugades més significatives de gol i no deixar-men cap. He fet bé. No recordo un partit en tantes ocasions i oportunitats.

Però el que son les coses, al minut 5, en la primera arribada del Tivissa, pilota que remata creuada el jugador tivissà i 0-1. Els inicis del partit, val a dir que han sigut d'un joc ensopit i poc vistós, amb molt poca precessió en les passades o remats.
Encara no havien passat 10 minuts quan Sergio fa l'empat rematant una centrada d'Aleix. ( foto amb el porter ja batut ). Al 26, Antoni, davant la sortida del porter, intentava sorprendre'l tirant-li la pilota per dalt ( foto ) i surt fora per poc. I a la següent jugada, Aleix Arrufat, en un xut ajustat al pal desfà l'empat. 2-1.
Al 34, el Tivissa tenia una immillorable ocasió en una centrada des de la dreta d'Alex que, tot sol davant porteria, l'han tirat fora. Un minut més tard més que possible penal sobre Ximo, que, en no caure al terra, continua la jugada i acaba sense conseqüències. Al 38 Antoni remata per alt i va fora per ben poc. I al 43 centrada des de l'extrem dret i Aleix fa el segon particular i tercer del Cata. S'arribà a la mitja part amb el resultat prou favorable de 3-1. Igual que la setmana passada.

A la segona han continuat les ocasions i el domini. Al minut 10, Alex feia una meritòria intervenció ( foto ) en el llançament d'una falta i al 17 Aleix arrodonia el seu compte particular, tot fent un Hat trick rematant a boca de canó una centrada de Roso, debutant avui en el filial.
A més de Roso, han participat també entrant a la segona meitat.... Ramón, Dani,  Aleix ( Balin ) i Marc.