dilluns, 17 de setembre del 2012

Catalònia 3 Muntells 1

Ha sobrat la segona part
Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci per la mort del iaio del que fora entrenar i jugador del primer equip  Ximo Talarn així com pare del ex-membre de la junta del mateix nom.

El partit, d'aquí el titular s'ha decidit a la primera part, vols dir que al descans, els resultat ja era el mateix que al final del partit. En canvi ens haguéssim estalviat alguna que altra situació que poc si adiu amb el futbol.
El partit, no podia arrencar de millor manera: Encara no s'havia complert el primer minut quan arribava el primer de Cata. Gol d'Antoni ( foto ) passada de Sergio que continua marcant o fent passis de gol.
Al minut 12, amb un rigorós penal que segurament compensava un altre de més clar comès uns minuts abans, Pani establia el 2-0 ( foto ). I al 33 ( als voltants de l0 mitja  hora, com sempre )  El Muntells, des de fora l'àrea, d'un xut ras que entrava pegat al pal esquerre d'Alex,  aconseguia el 2-1. Quatre minuts més tard segon penal a favor que torna a transformar Pani 3-1 ( foto ).
Val a dir que els del delta en un parell d'ocasions ha pogut escursar el marcador de manera clar. Una, en un xut que sorprenia Alex i s'estavellava al travesser i una altra en una cessió de cap de David que a punt ha estat de colar-se a la xarxa. En esta mateixa meitat, Antoni, tot sol davant porteria no ha encertat a rematar un centre d'Aleix.
A la represa, poques novetats. Si de cas un parell d'ocasions del Cata: un centre d'Antoni amb l'esquerra ( sí, sí, amb l'esquerra ) que Dani no pot rematar amb tota la comoditat, i una altra amb centre des de la dreta que no s'acaba materialitzant.

A la segona part, en un o altre moment han entrat al terreny de joc: Dani, Llobet, Balin, Masip i Toni.