diumenge, 29 de gener del 2012

Catalònia 0 l'Ametlla de Mar 6

Es compleix el pronòstic

Qui més qui menys ja sabia que seria molt difícil poder puntuar davant el líder, que ho és des del primer partit que ja va guanyar 7-0. En tot cas, el que calia esperar era que el resultat no fos tant ampli.
La tarda ha estat d'hivern no sols per data sinó per temperatura, i el ventet també ha acompanyat. L'entrada a la Sta. Creu potser ha estat la pitjor de la temporada, i el més positiu, el que representa la foto de portada: Solidaritat i companyerisme amb Sergio.
Els gols s'han distribuit equitativament: 3 a cada part. Al minut 11, el primer ( amb possible fora de joc, això sí ), sacada d'una falta que pentina el davanter calero i la pilota entra llepant -però llepant- el pal dret de la porteria de Pau que, tot i l'estirada, entra ( foto ). El segon, al minut 16 ( foto ) i el tercer, de falta, amb un gran xut.

La segona meitat " más de lo mismo ", tres gols més dels de  l'Ametlla, als minuts 15, 20 i 44. El Cata, en un parell d'ocasions -una a cada meitat- hagués pogut reduir diferencies. La més clara, a la segona, d'Aleix A. ( foto ). L'arbitre, un cop més, ha fet tots els possibles, i ho ha aconseguit, no semblar gens casolà. Sense que, per altra banda, a l'Ametlla li faci falta cap ajuda extraordinària. De ben segur que acabarà emportant-se el campionat.

A la segona part han anat entrant Alfonso, Dani, Herrero, Pani i D. Del Cerro.