dissabte, 21 de gener del 2012

Catalònia 0 Sta. Bàrbara 2

Res que no s'hagi viscut abans....

Dos ocasions clares a la primera part del Sta. Bàrbara i dos gols.
Avui, era un partit important d'allò més de cara a les aspiracions  de la temporada i, a partir d'ara, cada partit, una final. Tot just avui s'acabava la primera volta i era un bon moment per a confirmar la millora dels últims partits. A més a més davant d'un rival on es podia guanyar perfectament; i és en estos partits assequibles que s'ha de guanyar. La conseqüència a la classificació del resultat d'avui és que podent estar a 2 punts ( abans del partit la diferencia era de 5 ) ara, la diferencia és de 8. 
Encara que comença a semblar un tòpic, el bo del cas és que d'ocasions, tant a la primera part com a la segona, n'hi han hagut de sobres per a poder empatar i inclús guanyar el partit. Al últim quart d'hora sobre tot. 


El marcador s'hagués pogut inaugurar abans dels primers 15/20 minuts de partit, dos internades per la banda i les corresponents centrades que no trobaven rematador, i una pel mig. Qui sí que ho han fet però, han estat els de la plana: minut 27, una bona combinació que han pogut rematar molt prop de porteria ( foto ).
Tres minuts més tard ( es complien exactament els 30 ) en una sacada de banda, arriba la pilota al davanter desmarcat que remata, toca a la panxa de Jorge i entra. ( tot això en versió d'un que estava a 2 metros de la jugada ).
A la represa el domini s'ha incrementat, al Sta, Bàrbara lògicament el resultat ja li anava bé, les ocasions sovintejaven davant el porter rival, un parell de xuts de Francesc ( foto ), una surt fora, l'altra l'atura el porter ( foto a Picasa ). Aleix A. també el faria lluir-se; el cas és que, quan no la falta de punteria, el pur desencert, el marcador no s'ha mogut. 

La  mala sort ha acompanyat al llarg del partit que, juntament amb l'àrbitre -es pot dir que precisament casolà no ha estat- i el desencert propi davant la porteria contraria,  han fet que ni un punt es quedes a la Sta Creu. Quan més falta feia.


Al llarg de la segona meitat han entrat: Tomàs, Aleix A., Herrero i Pani. 
Ah, i la setmana que ve, el líder. Com diu Albert Giné ( Puça ) :        
           " Vamos a muerte "


Més fotos..........................................................cliqueu