dissabte, 7 de gener del 2012

Catalònia 2 Horta de Sant Joan 2

Continuen les bones sensacions
Per a mi, i per a tots els que he pogut escoltar, el resultat d'avui és del tot curt. I la paraula que millor definís el partit és vibrant.
Ha hagut de tot, gols, una mica de patiment, incertesa, lluita,  perseverança etc. amb un sabor de boca que, al final, el de menys era el resultat.

Es complia el segon 30 quan Dani ja tenia la primera ocasió de gol que aturava el porter. Continuarien les oportunitats de marcar però no ha estat fins el minut 26 quan, també Dani, de corner directe, el mateix porter s'ha vist sorprès per la sacada i després de tocar la pilota ha acabat entrant ( foto ). Al minut 35 arribava el primer de L'Horta en un rebuig de la defensa que aprofitava per afusellar sense problemes. Uns minuts més tard, l'1-2, corner, una mica de falta d'enteniment a la defensa i el jugador de l'Horta que la pentina. Les ocasions locals havien estat més que suficients per a que el marcador senyales, com a mínim, un resultat tot just a l'inrevés del que marcava. Ocasions d'Alfonso i C. Asín en xuts des de fora l'àrea que el porter aturava i un d'Antoni que surt llepant el travesser ( foto ).
A la segona meitat tot i que els minuts avançaven i el gol no arribava, tothom continuava amb les mateixes ganes de capgirar el marcador, i el que és més important, amb la confiança i seguretat de que podia passar. Ha sigut al minut 20 quan Masip ens ha sorprès amb un xut que ha  engaltat de mitja volea des de més enllà de l'àrea i que ha entrat per l'escaire.

Finalment, no ha pogut ser, a pesar de la pressió i insistència, el 2 -2 ja no s'ha mogut, malgrat que, Francesc, desaprofitaria una ocasió franca des del punt de penal en un xut que anar fora, i a un minut dels 90, Antoni, en una entrada per la banda esquerra arribava pràcticament a l'àrea menuda i, amb l'esquerra, xutava a un porter que acabaria d'arrodonir una bona actuació. .

S'ha jugat per a guanyar, i s'ha empatat. Res a dir.
A la segona part entraven Francesc i Aleix A.