diumenge, 15 de gener del 2012

Ulldecona 1 Catalònia 1

S'han escapat 2 punts
És molt positiu que després de quatre jornades segueixi la ratxa i els resultats continuïn sent favorables. Avui però, vist el partit, calia esperar millor sort i el fruit ben ve podia haver estat la victòria. No ha pogut ser, però l'important és sumar. 

La primera meitat, tret d'alguns moment concrets, ha estat dominada pel Cata. Així, al minut 14, C. Asín, ha xutat des de més enllà de l'àrea gran i ha obligat al porter rival a fer una bona intervenció ( foto ). Hi haurien un parell més d'ocasions encara que no tant clares. Més que per ocasions claríssimes, per domini, a la mitja part, és podia haver arribat amb algun gol a favor. l'Ulldecona no semblava oferir massa perillositat.


A la segona part el joc s'ha anivellat una mica, i al mig del camp no es recuperaven tantes pilotes com els darrers partits. Al minut 15, Antoni entrant per la dreta arribà prop la porteria i, d'un xut prou potent, marca el primer ( foto ). 7 minuts més tard empatava  l'Ulldecona en una jugada poc afortunada per al Cata,  rebutja Pau i li fa cap al davanter ulldeconenc que marcava sense problemes ( foto ). L'entrada de Tomàs, pocs minuts després, ha donat el necessari dinamisme a la davantera i en un parell d'intervencions en les que ha participat, ha provocat dos clares ocasions acabant en dos centrades que ha tallat in-extremis la defensa. 

Amb l'empat, les ocasions continuaven i, tot i que les més clares eren dels jesusencs, els del Montsià també en tenien alguna que altra.  A pocs minuts del final l'àrbitre ha senyalat un fora de joc inexistent afavorint a l'Ulldecona de manera descarada. No sé si voluntària. El marcador ja no es mouria i, com es deia abans, "repartiment de punts". Avui dia ja no es pot dir, ara, n'hi ha un que es perd.

A més de Tomás, a la segona meitat, també entraria Alfonso. 


Més fotos..............................................Cliqueu Aquí


JesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCa


                                             Primer equip                                          




                                   Catalònia 3 El Morell 4                                   


Unes quantes fotos més.........................................AQUÍ

JesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCataJesúsCa