diumenge, 5 de febrer del 2012

Aldeana 4 Catalònia 1

Cada cop queda menys per reaccionar

Un jugador, la identitat del qual no des-velaré, de moment, m'ha dit que, en cas de perdre, posés de titular a la crònica que el fred ha congelat les idees. Bé, les idees no sé si han arribat a congelar-se, el que sé és que de fred n'ha fet igual per als dos equips. No, Carlos ?. I de fred, tampoc n'ha fet tant i tant.
El partit, en general, ha estat obert en quasi tota la seva totalitat. El gol del Cata, de falta de Francesc ( foto ), apareixia al minut 32, i 3 minuts més tard, l'empat dels de l'aldea amb una vaselina. Al descans s'arribà amb l'1-1  El que ha acabat decidint definitivament ha estat el segon i tercer gol de l'Aldeana a la segona part i que els feien en un interval de dos minuts, el primer dels dos, d'un centre/xut inapel·lable ( foto ). I l'estocada, per si la cosa no estes decidida, al minut 89.
Amb tot, d'ocasions, el Cata, no és pot dir que sigui dels partits que menys n'ha tingut; tot i que, el gol, ha estat de falta. Quan no el porter, quan no el desencert, la piloteta no ha entrat més que en una ocasió.
La llàstima és que, com altres vegades ha passat, tot i anar per davant en el marcador, veiem com se'n va una nova oportunitat d'or de poder, si més no, puntuar.
A la segona part, a partir de la mitja hora, han anat entrant Pani, Dani, D. del Cerro i Sergi.