Remolins-Bitem 1 Catalònia 1

Pau, Sergio, Oscar, Ernest, David, Leandro
C. Asín, Alfonso, Aleix ( balín ) Dani i Victor
Un empat és un empat, però s'havia d'haver guanyat

El partit, de començament, no augurava res bo, lesió de David al 2 minuts i un joc molt pobre per par d'uns i altres. No obstant, el Remolins aprofitava una badada casi general de la defensa ( en ocasions sembla que es digui al rival: "pren marca" ) i, efectivament, marcava el seu gol, amb la desesperació de Pau que apunt ha estat de trencar les tanques de ferro del fons de la porteria de les puntades de peu. Això passava al minut 17 i al 25 en una bona passada llarga d'Oscar salvant per dalt la defensa rival, Leandro per poc no aconseguia marcar, era un avís del que passaria 5 minuts més tard, al 27, llavors si, Leandro feia l'empat. El partit no donava molt de si, sense un clar dominador, no obstant, en una altra arribada de Leandro per la dreta de l'atac, sense massa angle de tir el porter aturava el xut i evitava l'1-2.
La segona part la cosa no ha canviat gaire i nomes l'emoció de saber per on es desequilibraria el marcador podia concentrar l'atenció de la parròquia espectadora. És cert que el Remolins d'ocasions clares - a banda del gol- potser nomes n'ha tingut un parell, la que ha representat la lesió de David i una altra que Pau a aturat en dos temps i el Cata, també a la segona part, en un parell internades pel centre de l'àrea de Leandro hagués pogut sentenciar i fer-se amb els tres punts. A la foto podem veure una d'elles on ha optat per xutar a porteria abans de driblar al porter i aquest la tret amb el peu.