dissabte, 30 d’octubre del 2010

Catalònia 3 La Galera 3

Asín, Marc, Ernest, Oscar, Tomás, Pau, Segio, Dani, Ximo, Adrià i Leandro

Bé.....................però, s'escapen 2 punts

El partit, com la majoria, ha estat emocionat amb continues alternatives al marcador.
Per començar La Galera sorprenia amb el 0-1 en una internada per l'esquerra en creuar una pilota, al minut 8; quant encara no n'havien passat 10, el Cata empatava per mig de Leandro, transformant un penal que li havien fet a ells mateix al costat de la ralla de l'àrea gran de l'atac esquerre; abans d'arribar al descans, Leandro de nou aconsegueix marcar un gran gol ( diuen els que ho van veure, perquè jo no ) de xilena. s'aconseguia, aixi, la remuntada a l'espera de la segona part. Llastima un xut d'Asín que de lluny va fer cap al travesser amb el porter ja batut.
Després d'una primera més bé equilibrada, a la segona , al minut 5 , arribà el segon dels del Montsià amb un espectacular tret que, amb paràbola inclosa, des de fora l'àrea de l'atac dret va tocar al pal dret de Pau i ( crec ) que, abans d'entrar, als altres dos.

Els primers minuts, però, semblaven transcorre amb la mateixa tònica que la primera, fins que el Catalònia és fa amb el domini territorial tot i que les aproximacions del rival eren perilloses, en una d'elles, Adrià va treure amb el cap una pilota pràcticament a la línia de gol. En una saque llarg de Pau que dos defensors galerencs no van saber complir en allò de " no bota, no bota " se'n va aprofitar Leandro que, entrant pel centre de l'àrea aconsegueix el tercer per a l'equip i particular hattrick ( potser el primer ? Confirma'm si és aixi, Leandro ) ; finalment arribaria, amb més o menys mateixa característica que els altres dos, el tercer i definitiu de La Galera. Amb un parell d'ocasions, xut d'Ernest -que va voler preparar-se-la massa- i cap de Leandro a les mans del porter, va acabar el partit.

Xiquets, avui de fotos només hi han les de la pàgina que veieu. O canvio de càmera o jugueu amb llum natural. I, de moment, crec que ni una cosa ni l'altra passarà.

PD. Parlant de fotos, a veure si un dia aconseguim fer-ne una de l'equip on tots els de baix estiguin acotxadets