diumenge, 21 de novembre del 2010

Arnes 3 Catalònia 2

Això encara és pitjor:
Podent empatar, es perd

Si en els últims 4 partits, algun és podia guanyar i s'acabava empatant, avui, s'acabat perdent.

A la primera part Leandro feia el primer del Cata ( foto de dalt ) i Pons, de penal, ( foto ) el segon; com sigui que l'Arnes n'havia fet un, a la mitja part s'arribava amb la victòria parcial de 1-2. Cal dir que el penal ha estat d'aquells amb què es sol sancionar a l'equip foraster. Peró bé, a la segona part, ho compensaria d'allò més.

Així ha estat, en un parell de caigudes dins l'àrea local: una per agafada del porter a Alfonso i l'altra per falta a Herrero ( foto). Amb una afició local que en moments semblava la del Liverpol a Anfield, l'arbitre no ha volgut saber res ( "sigan , sigan" ).

L'empat de l'Arnes pujaria al marcador després d'un remat de cap davant mateix de porteria ( foto ) i el definitiu de la victorià dels de la Terra Alta en una badada.

Ara, no em digueu que la foto dels gols, amb els fons de les roques de Benet, te preu?

Això de dinar fora de casa no us prova...

Més fotos...................................................................... Aquí mateix

Si voleu veure més fotos del partit.....Calventeret.com ( Web d'un arnerol )