dissabte, 13 de novembre del 2010

Catalònia 0 La Cava 0

Continuen els empats

Si continuem aixi, de partit potser no en guanyarem cap, però de perdre'n, tampoc. Bromes a banda, és el quart partit consecutiu que acaba en empat, i en aquest cas sense gols.
En moltes ocasions un empat pot donar la sensació d'haver guanyat un punt, però avui, contra els caveros, és pot dir que s'en han perdut dos.
El partit, sobre tot a la primera part no ha estat res de l'altre mon, no obstant, tot i el pobre joc, el Cata ha tingut un parell d'ocasions importants: un pal de Leandro ( foto ) i una falta de Dani, que el porter visitant ha tret quant és colava per l'esquadra. La primera mitja part poca cosa més ha donat de si.





A la segona part, sobre tot als últims 20 minuts, val a dir que les ocasions han sovintejat tant com el poc encert en posar-la dins la porteria. Molts corners, faltes a la frontal i lateral de l'àrea, un altre pal i un remat que el porter treu amb el peu, de Leandro, i un remat a porteria buida que ha tret un defensa
( foto ). En definitiva, ha faltat definició rematadora, i sinó és marca, difícilment és pot guanyar. És més, és impossible.

Trencant files: Pau, Sergio, Victor, Alfonso, Tomás, Oscar
Aleix, Leandro, Dani, Herrero i Adrià


Més fotos ..........................................................PICASA



Fotos del primer equip ( Catalònia 0 Salou 1 )
*****************************************************