Corbera d'Ebre 7 Catalònia 1

Massa gols pels mèrits contrets

És veritablement complicat, després d'una golejada com l'ha que ha acabat rebent el Cata esta agradable tarde de Desembre a Corbera, dir que ha estat culpa de l'arbitre, i certament, no és pot dir, però sí que ha fet tot el possible per aconseguir-ho.

El protagonista rebent les "observacions" d'Adrià en acabar la 1ª part

A la primera part ha tingut quatre decisions d'aquelles que poden determinar el resultat final d'un partit: Una incorrecta aplicació de una llei de l'avantatge quan Antoni s'en anava cap a la porteria; el segon gol precedit per un mà del davanter i un més que possible posterior fora de joc ( tot a la mateixa jugada ) i el tercer, marcat amb l'ajuda de les mans quan el jugador saltava i posava el cap per rematar ( tant en el primer com en el segon, les infraccions han estat reconegudes pels propis jugadors rivals ). Un parell de vegades, quan el Corbera dominava el marcador ( 2-1 i 3-1 ) dos jugadors han desplaçat la pilota voluntàriament desprès de xiular l'arbitre i este ha respost xiulant ( però sense xiulet ). Este mateix fet s'ha repetit amb 4-1 i tampoc ha estat capaç d'ensenyar targeta. Herrero l'ha vist a la primera falta que feia, a instancies, això sí, del pixixi d'ells. Ja no entro en algun fora de joc que ha assenyalat perquè estes jugades son més conflictives, tot i que en un cas concret l'errada ha estat descomunal. Perjudicant al Cata, clar. Sembla ser que al final del partit, l'arbitre, ha comentat ( justificant-se, suposo ) que a la segona part ho ha fet bé. Home, desprès d'anar al descans amb un 3-1 en contra i dos gols il·legals....

Com és natural, jo no sé si els errors han estat voluntaris o no. el que sé, és que és molt difícil equivocar-se de manera tan greu i sempre en el mateix sentit. A més, hi ha jugades que no admeten cap tipus d'interpretació.
Dit això, lògicament, el resultat és suficientment ampli com per deixar en no res les queixes o crítiques, però si a la mitja part s'hagués arribat en un empat, el partit podia haver tingut un altre desenvolupament, i el resultat, que ara, ha anat minant al Cata, ho hagués pogut fer amb el Corberà. Oi, Jordi Bailach ? ( arbitre ).

El gol de Cata, que significava l'empat, el feia Roso amb el cap als tres minuts del primer del partit, desprès de rebre una pilota llarga ( foto ).