dissabte, 1 de desembre del 2012

Catalònia 4 Bot 1

Continua la mini-ratxa
( quatre partits, 10 punts )

Després d'un parèntesi pel que fa a l'actualització del bloc, tornem amb forces renovades. Sincerament, el partit contra el Batea ( al minut 21, 4-0 ) em va fer perdre les ganes d'escriure que espero que no desapareguin com a mínim fins l'acabament de la temporada.
Des d'aquell partit, que sembla haver servit de revulsiu, dels quatre disputats, el Cata n'ha guanyat tres i empatat un, lo qual fa que ara mateix el lloc a la classificació sigui el quart, a un punt del tercer i a set dels dos primers, amb el lider Corbera amb un partit més.

Gol de Roso

Pel que fa al partit contra el Bot. En la línia dels darrers, bona impressió en general i força ocasions. Si de cas, lamentar que no se'n materialitzen en un percentatge que seria de desitjar. Si la setmana anterior, a La Galera, els dos gols es marcaven en dos moments claus ( minuts 42 i 87 ) en el cas de dissabte, els dos primers gols, tot just es marcaven  al minut tres de les dos parts. Roso feia el primer tot rematant una centrada des de la banda dreta; el segon Masip, amb un xut pràcticament a boca de canó; el tercer, Antoni, desprès d'haver estavellat ell mateix la pilota al pal; i el darrer el marcaria Pani amb una xut propi d'ell: Una vaselina quan es trobava prop de la zona central del camp i en veure el porter avançat, feia entrar la pilota llepant el travesser.