dissabte, 22 de desembre del 2012

Catalònia 0 Remolins-Bitem 0

Equilibri total

Doble enfrontament esta tarde entre el Catalònia i el Remolins-Bitem, amb un balanç total favorable als rivals ( el primer equip ha perdut per 1-0 a Bitem ).
Lo de l'equilibri total es referís al partit de la Santa Creu on, els dos equips, efectivament, s'han mostrat igualats en oportunitats i en joc. Inclús es podria dir que en penals no assenyalats: Un sobre Antoni a la primera part quan encarava el porter i un altre -a la segona- per unes mans de David. Tot i que, de mans n'hi ha hagut unes altres de prou clares a l'àrea del R-B que l'arbitre ha considerat involuntàries.
Al minut tres del partit arribava la primera ocasió per al Cata amb una centrada enrere, des de la banda dreta de l'atac; el remat, l'ha atrapat el porter amb dificultat (foto).
Al minut 17 una altra centrada des de la mateixa banda que Herrero no ha pogut rematar per pèls amb la porteria buida. Per la seua part, Alex, rebutjava en una sortida ( foto ) i en una pilota per alt, amb la mà canviada, dos ocasions força perilloses. També el R-B, en un mal entès de la defensa del Cata, enviava una pilota per alt, davant la sortida d'Alex, que no ha entrat per ben poc.

A la segona part, en general, ha sigut un " toma y daca " sense que cap equip hagi estat suficientment encertat per posar-la dins. El Cata, amb 2/3 incursions de Roso per l'esquerra ha pogut des-fer l'equilibri, sobre tot en un ocasió que ha xutat quan es quedava sense angle i la pilota a rosat el segon pal sortint fora. També un parell de rematades de cap però molt forçades i que han acabat sortint per dalt la porteria. El R-B també ha tingut les seues.

En definitiva, resultat prou just. La llàstima és que s'ha escapat una bona oportunitat, a l'espera del partit que ells tenen de menys, per posar-se amb tres punts per davant del R-B . De moment, rival directe.

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))