dissabte, 28 d’abril del 2012

Catalònia 0 Camarles 0

Poc redit per les ocasions
( o, molt poc pel que es necessita )
Els titulars de JesusCata sempre responen a la perspectiva des de l'angle del Cata, com no podia ser d'una altra manera, però avui, el mateix titular ( gran ) podria valer per als dos equips.


Així, es podria dir que d'ocasions clares, clares, potser n'han hagut un parell per equip; la primera del Cata d'Antoni que, a poc de començar el partit, volent fer l'últim regat al porter cap a fora se n'hi ha anat massa la pilota i s'ha perdut per la línia de gol; i el Camarles, minuts més tard, per part del pixixi Marc que, també  volen esquivar al porter, Albert l'ha tapat, de manera que havent-se quedat sense angle, ha rematat fora. 

Les altres dos han estat, per part dels blaugrana, una falta que Albert ha aturat magistralment ( foto ) i pel Cata en  una centrada des de la dreta  que Aleix rematava davant el porter ( foto ). A banda d'aquestes ocasions ( les més clares ), durant tot el partit n'han sovintejat de prou franques per les dos parts. Albert, a banda de la ja mencionada, ha fet alguna aturada més de mèrit; mentre que el Cata sinó obligava tant al porter rival, si que ha disposat d'ocasions per poder inaugurar el marcador ( fotos ).
El partit, a la primera meitat, el Cata, la sabut controlar de manera eficient, no deixant que el Camarles jugues còmodament, anticipant-se i intentant no deixar fer segons tocs. A la segona la concentració ha minvat i al mig camp, algun jugador del Camarles, en massa ocasions rebia  la pilota tot sol. Sort que la defensa, avui, ha sabut -casi sempre- estar a l'aguait i resoldre, generalment, les situacions de perill.


A més de l'equip inicial, també han participat Aleix ( balín ), Enric i Dani  


Més fotos...................................................Aquí