dissabte, 10 de setembre del 2011

L'Ametlla 7 Catalònia 0

La primera en la "frente"

En l'anterior entrada deia que esperava que tot estès a punt per a començar. Bé, molt, molt a punt sembla que no estava. No seria lògic que per un resultat tant i tant escandalós hagéssim de llençar cap tovallola, de la mateixa manera que l'equip rival d'avui, els de La Cala, llencessin les campanes al volt pel mateix resultat. Ara bé, dit això, el correctiu ha sigut tant merescut com extraordinari: no recordo tants gols en contra i cap a favor.

La temporada ha començat i les circumstancies ( casament d'un jugador i lesions ) han volgut que el filial es presentes avui a l'Ametlla sense cap reserva, amb l'excepció de Marc ( amb molèsties ) que a la segona part ha hagut de substituir Pani que encara estava pitjor que ell; a més d'Antoni que tampoc estava en optimes condicions, amb mal d'esquena i el turmell embenat. A més a més, per acabar d'adobar-ho, tampoc hi eren cap dels entrenadors.
Vull pensar que si s'hages tractat d'un partit decisiu, les coses, quant a les baixes, haguessin anat d'una altra manera.
Del partit pròpiament, poca cosa a dir. Als 10 minuts arribava el primer i als 18 el segon; ha sigut nomes en este període quan ha aparegut una lleugera -mol lleugera- esperança de poder escurçar la diferencia amb un xut de Tomàs que feia cap al travesser ( foto ) . A partir d'aquí...un altre gol abans del descans i quatre més a la segona part.
Com a nota positiva potser cal ressaltar que a pesar de la forta calor i no poder fer cap canvi ( el rival n'han fet cinc ) físicament s'ha
aguantat prou bé, acabant el partit sense especial extenuació.

Serà complicat....però això no ha fet més que començar.


La banqueta s'ho ha pres amb filosofia, lògicament.

Cliqueu..........................Fotos del partit


------------------------------------------------------------------------------------------------
Debut del primer equip, amb rivalitat local inclosa:


Catalònia 5 Remolins-Bitem 3 ( Maeso v.s. Iceberg ) jejeje.....



Tenim equip !!!!....................... Fotos del partit
------------------------------------------------------------------------------------------------