dissabte, 17 de setembre del 2011

Catalònia 2 Aldeana 1

Debut a casa amb victòria
Després del partit inaugural de la temprada la setmana passada a l'Ametlla, hi havia ganes de veure el primer partit a casa i la resposta de l'equip. Cal dir que el debut a casa s'ha superat prou bé.
Uns primers minuts de titubeig per part dels dos equips i al minut 21 arribà el penal comes sobre Antoni quan entrava per la banda dreta. Carlos Asín no falla i, enganyant completament al porter ( foto ) aconsegueix el primer per al Cata. Passaven 5 minuts del primer quan Dani, de falta, clavava per la dreta del porter i salvant la barrera ( foto de dalt ) el 2-0, gran execució.

Crec que no ho havia dit mai encara: pocs equip de la categoria tinent mitja dotzena de bons llançadors de falta com té el Cata. Aprofite-ho !!!. Just al minut 45, l'Aldeana feia el seu gol també de falta. abans, Pau havia aturat un penal (foto) i fet alguna que altra aturada o rebuig de merit. Un minut després -en temps de descompte- Dani tenia una gran ocasió davant mateix porta i ha rematat pràcticament a les mans del porter. Constato que en aquesta primera part, els remats a porteria no han escassejat tant com altres vegades i, curiosament, han vingut més per part dels jugadors de mig camp. Amb l'excepció d'un remat d'Aleix que el porter, una mica avançat, ha tret en una gran estirada.

La segona meitat el partit s'ha equilibrat més i les ocasions no han estat massa abundants per part de cap dels dos equips. El rival volia però no acabava de consumar i el Cata ha anat aguantant fins que, amb lai al cor propi d'un resultat ajustat, arribava el minut 93, que l'arbitre ha xiulat el final del partit.
No voldria pecar de subjectiu, però possiblement ha hagut un parell de penals no senyalats, a Carlos Asín i Antoni, a la segona part.

A cinc minuts del final de la primera part, Adrià substituïa Oscar per una topada al cap amb un jugador rival, i al llarg de la segona part, Alfonso entrava per Aleix Arrufat i Enric per Aleix Alegria