dissabte, 2 d’abril del 2011

La Cava 0 Catalònia 4

Se confirma: Res està perdut

Aquesta tarde Carlos Asín m'ha dit què, al bloc, era poc dur amb l'equip. Bé, potser és veritat, però ho haurem de deixar per una altra ocasió i, sinó l'ha hi ha, millor que millor.
Efectivament, avui, amb un 4-0 i en camp contrari, poca cosa crítica es pot dir, encara què, com és lògic, sempre hi han coses a millorar i a poc que rebobinéssim, podríem trobar algun partit que inclús jugant millor que avui, s'ha perdut.
El partit, desprès d'uns compassos d'igualtat i una primera amenaça per part del Cata, al minut 10 ha arribat el primer. Tomàs rebia a la zona d'extrem esquerre una pilota bombejada i, amb un retall de mestre al jugador de La Cava, s'internava tot escapolint-se de l'escomesa ( toma frase ) dels defensors caveros fins arribar a l'àrea menuda passant-li la pilota a Leandro que marcaria ( foto ). Al minut 20 La Cava es quedà amb 10 jugadors per una expulsió per roja directa per una falta a Pons. La primera part, acabaria consumint-se en una mica d'ai al cor per -un vegada més- perdonar un parell d'ocasions clares de gol de Leandro i un pal d'Alfonso. Aixi, a la mitja part el marcador nomes reflectia un just ( de justícia i de curt ) avantatge d'un gol.
Començava la segona part, i les ganes de sentenciar com més aviat millor s'han vist materialitzades al minut cinc amb un gol de Sergio què ha sorprès a "propios y extraños " amb un xut des de lluny amb la pilota molt ajustada al travesser
i què el porter no ha pogut fer res (foto). Aproximadament als 20 minuts d'aquesta segona part, Francesc, feia el de la definitiva tranquil·litat ( foto ) i a falta d'un parell de minuts per a l'acabament, Llovet, de penal, ens tenia preparada una execució a lo Panenka ( foto ).

Al llarg de la segona part, han anat entrant a participar de la golejada: Adrià, Asín, Marc i Llovet.

Fotos per un "tubo"..............................................................................