diumenge, 17 d’abril del 2011

Atlas 0 Catalònia 1

Continua la imbatibilitat
Tot i què no ha hagut res fora del que és habitual en qualsevol camp, l'afició local ( diem-ho així ) d'avui, pressiona de debò i soroll en fa a més no poder durant tot el partit. Ara, a banda d'altres consideracions, és curiós comprovar com tan prop de casa et pots sentir tant foraster. Més, en aquest cas sí, que en qualsevol altre camp de la categoria.
Bé, reflexions al marge, el partit finalment s'ha acabat amb la victòria del Cata que, al cap i a la fi, era el que es buscava si es vol continuar en la lluita per acabar entre els quatre primers de la categoria.

El partit no podia començar amb més mals auguris, al menys en teoria. Al minut 2 aprox. l'arbitre xiulava penal per unes mans dintre l'àrea jesusenca. Aquets auguris es tornaven en premonició quan el jugador de l'Atlas estavellava la pilota al pal ( foto ) i per sort s'esfumava la possibilitat de l'1-0 que tan difícil hagués posat les coses. Cap dels dos equips era capaç de fer-se amb el domini del partit i els minuts anaven passant sense excessives ocasions. Leandro n'ha tingut una en un u contra u que el bon porter rival ha sabut rebutjar. Pau també ha hagut de fer alguna sortida de porteria rebutjant amb el peu, desbaratant així, alguna que altra internada. S'arribava a la mitja part amb l'empat a zero.
A la segona, el joc ha estat més viu per part de tots dos equips i en ocasions trepidant, amb constants acostaments a les porteries
respectives. L'Atlas, amb un joc sense massa contemplacions i jugant al limit, ha fet continuades faltes i el seu porter s'ha lluit en alguna que altra ocasió del Cata. Amb tot, el gol podia arribar a qualsevol de les porteries, però finalment, i tal com em deia Ximo Panisello a la mitja part, el que marcaria s'enduria el partit. Aixi ha sigut, al minut 39 l'arbitre tornava a xiular penal, en aquest cas, encara que a la mateixa àrea que l'altre, però a favor del Catalònia. Asín no perdonaria i els minuts restants de partit és tractava d'aguantar com fos, com així ha estat....i els tres punts a la butxaca.