dissabte, 9 d’abril del 2011

Catalònia 2 Arnes 1


No vull repetir..."pels pèls", per tant...
Més just què un pany de cop. ( el resultat )

Avui, doble foto de portada, per als dos protagonistes, una per a Pau per la parada de la falta, l'altra per la porteria, què sembla menejar-se.
Vist el partit, efectivament, qui ho havia de dir que acabaria sent pels pèls, però aixi ha estat, ocasions, totes i més, gols, dos. ( bé, tres, si contem el de l'Arnes ).

Als primers minuts ja es desaprofitava una clara ocasió a centre de Francesc des de l'esquerra. Minuts més tard, al 13 ( ves quina casualitat ), en una mala cessió al porter, què Pau no ha pogut aturar a pesar de l'estirada, l'Arnes, s'apuntava el primer del partit. Solament han passat dos minuts per a què Leandro rebia una passada a la mateixa línia de l'àrea gran i batia al bon porter arnerol ( foto ). Abans d'acabar la primera part, Leandro tindria una ocasió, amb un contra u que no encertava i Francesc, de falta, l'enviava al pal. Per tant, una vegada més, als vestidors amb un empat, quan les ocasions ens deien que lo normal era un clar avantatge.

A la segona part les coses pintaven bé de bon començament: al minut 5, Oscar, volent emular a son germà pel gol a La cava de la setmana passada, feia el segon del Cata, Si l'altre dia Sergio sorprenia "propios y extraños", avui a passat més o menys el mateix. Tots s'han quedat mirant com entrava la pilota ( foto ).
En el què quedava de partit, han sovintejat les ocasions de gol i, una vegada pel porter i altres per errades pròpies, el cas és què la pilota no ha entrar en cap més ocasió. Si ho feu per fer patir la parròquia, ho aconseguiu de meravella.
Mentre el resultat sigui com el d'avui...."endavant les atxes".




Més fotos........................................................................Aquí

________________________________________________________


Fotos
del primer equip què,
per no perdre el costum,
va tornar a perdre a casa

Catalònia 0 Calafell 1

_________________________________________________________