diumenge, 27 de febrer del 2011

Rasquera 1 Catalònia 1

Un punt és un punt.....però

Una mica el de sempre..... no es pot sentenciar quan cal i s'acaba patint.
En una tarde de bon sol però ratxes de vent que feia difícil la pràctica del futbol a Rasquera no s'ha pogut confirmar del tot l'ascensió dels últims dos partits. A la primera part, amb el vent a favor, el partit s'ha dominat, però, tot i la circumstancia favorable, no s'acabat d'aprofitar com calia. Aixi, al descans, el marcador nomes reflectia un 0-1 insuficient de cara a la segona, amb el vent en contra i previsible reacció del rival. El gol el feia Aleix com es pot veure a la foto de dalt.

A la segona mitja part el Rasquera sortia amb la clara intenció de penjar pilotes a l'àrea del Cata fins que a arribat el gol de l'empat després del llançament d'un corner i no saber rebutjar la pilota convenientment finalment, en un cop de cap, la pilota, què el vent a ajudat, acabaria entrant per l'esquadra a l'esquerra de Pau i sense que aquest pogués fer res.

Després de l'empat, el partit s'ha anat anivellant i als darrers 10 minuts, el Cata ha disposat d'alguna que altra ocasió per part de Tomàs, Aleix i Asín ( potser la més clara, de cap ). El cas és què el marcador ja no es tornaria a moure i el resultat possiblement sigui prou just.

Als primers minuts de la segona part, Pons, substituïa Alfonso.

Més fotos del partit.......................................................................Aquí