dissabte, 12 de març del 2011

Catalònia 2 Tivenys 2

Res de nou
La pel·licula, més o menys, ja la coneixem: Domini, gol, optimisme, descans, menys domini, gol del rival, menys optimisme, pessimisme.....i al final, de vegades decepció i, com avui, a un minut del final, mal menor i.....alegria. Així, avui també. Ja al primer minut, Leandro, en una internada per la banda esquerra, tenia una bona oportunitat que no materialitzava; En un camp una mica embassat a les bandes, el domini en tota la primera part ha estat per al Cata on, tot i les condicions del terreny, s'ha vist un molt bon primer temps, però, com altres vegades, al descans s'arribava amb un escàs 1-0, per tant, la renda no era del tot segura de cara a la segona part, i contra un equip que lluita als llocs de dalt de tot. El gol el fenia Leandro al minut 34, aquesta vegada entrant per la dreta i creuant-li la pilota al porter del Tivenys ( foto ).
Arribaven els segons 45 minuts, el nivell ha baixat una mica i el Tivenys ha arribat un parell de vegades, una d'elles en un xut ras des de fora l'àrea que Pau ( foto ) ha aturat en una bona estirada. En l'altra ocasió, al minut 21, han empatat, també en una internada per la banda dreta. Tot i l'equilibre en el joc, les ocasions en el conjunt d'aquests 45 minuts han continuat estan per part del Cata, però al minut 35 el Tivenys feia el segon amb una altra internada per la mateixa banda. El gerro d'aigua freda s'afegia a l'ambient prou humit de per sí. I el que son les coses, si al partit d'anada a Tivenys, l'equip local aconseguia el definitiu empat de penal, avui, ha passat el mateix. Així, quan faltava un minut per al final, Pons, feia el 2-2 ( foto ).

A la mitja hora de la segona part, Lluis Santamaria ( juvenil ) debutava substituint Alfonso.

Més fotos del partit..........................................................Aquí