dilluns, 7 de febrer del 2011

Aldeana 4 Catalònia 3

Una altra oportunitat perduda,
i en van........
Cabia esperar millor resultat però no ha estat aixi. I a sobre no hi ha el cronista titular i ho fa el reserva: Antoni, què és limita a dir-me el nom dels golejadors.


Gols: El primer de cap el va marcar Pons ( foto ) , el segon d'Alfonso ( foto ) i el tercer, també de cap, Oscar ( foto de l'instant abans del remat )




Això sí, el fotografo no és va perdre res de l'entorn.

Alguna foto més...................................................................Aquí

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Els homes d’Adell van treure la garra per remuntar en un partit
(4-3), que pels amants d’aquest esport va ser de bon gust.

El Jesus Catalonia va portar el domini en els primers compassos del matx aprofitant la incomoda situació defensiva que es va trobar l’Aldeana.

El Catalonia amb aquesta superioritat, Pons va aprofitar una pilota colgada d’Aleix per marcar de cap al segon pal al minut 2 de partit.

El conjunt groguet va començar a tocar la pilota i amb una bona combinació per banda marcaria Fortu a plaer, on el porter Pau no va poder fer res.

Alfonso el crac en els remats de cap del catalonia, va batre al porter Andreu al llançament d’un corner situant el 1-2 al marcador.

Els aldeans tampoc es quedaven curts i Raul, empatava al 27 amb un xut dintre l’àrea, 2-2 al marcador.

I al minut 42 a poc per finalitzar la primera part, Alfonso novament marcaria de cap en un llançament de falta, amb el 2-3 es va finalitzar el primer temps.

El segon temps el nou fitxatge del club Lasim, va empatar el partit a 3 al minut 48 amb un fort xut des de fora l’àrea per la banda dreta.

La nota negativa per els homes d’Adell, l’expulsió de Gerard per doble amonestació, però aquesta inferioritat no la va aprofitar el catalonia, i si els locals on Lluc, amb una gol “calcat” al del seu company d’equip va marcar cursant la pilota amb un fort xut des de la frontal de l’àrea de Pau Alegria, on va fer un bon partit però no va poder fer res als gols.

Els verdets la van tenir però la solidesa defensiva i les grans intervencions del porter Andreu, van fer trencar les quinieles i donar la sorpresa local, on van guanyar en un partit mol físic, amb aquest 4-3.

ximo ha dit...

Quant te s'acabi el contracte a l'Ebre Esportiu, ja et fitxaré aquí.
Bé, així m'agrada. Ja que no tenim crònica pròpia, la tenim del rival, per a que vegis si en este bloc som esportistes de debò.....
Sobre tot perquè veig que ets prou objectiu..

Unknown ha dit...

Jajaja ia una petita errada que leandro em va corregir, els gols vostres, el primer es de pons de corner amb el cap, el segon es d'alfonso amb el peu, amb una passada entre lines d'Aleix, que sol el capità batria al porter, i el tercer obra d'Oscar amb el cap, a pilota parada.

Per cert, ia no estic a l'ebresportiu xD jajaja

ximo ha dit...

Ja vaig veure ja que no quadrava massa lo dels gols.....Total, que Antoni em va donar poca informació però bona.

Me sembla que a "Punto Pelota" buscaven a un.