dissabte, 12 de febrer del 2011

Catalònia 2 Benissanet 1

pels pèls
Partit important el d'avui, com tots els que vindran, de cara a la permanència en els llocs còmodes de la taula de classificació, a l'espera dels resultats dels més directes rivals. Finalment, els punts, s'han quedat tots a casa.
El partit en si ha estat prou igualat, la primera part acabava amb un gol de Leandro i a la segona, l'escassa diferencia al marcador, feia témer el pitjor de que en qualsevol atansament del rival pugues arribar el gol.

Així ha estat, al minut 35 l'arbitre assenyalava penal per una entrada de Ernest i el Benissanet feia l'empat. Als pocs minuts el Cata per mig de Tomàs ,que aprofitava una pilota que se li escapà al porter rival, aconseguia el definitiu, i tranquil·litzador, 2-1 quant ja quedaven pocs minuts per al final.

Cal destacar què degut a les baixes en defensa, ha debutat David, del juvenil ( foto quan es disposava a entrar al camp )