dissabte, 27 de novembre del 2010

Catalònia 2 Atlas 1

Ja està aquí: La remuntada

Quantes vegades no s'ha dit allò de què "el futbol es així". Pos clar, com és així, així és. Potser en aquesta imprevissibilitat està la màgia i la raó de l'afició que genera. El partit era d'aquells que, suposo, els jugadors no la tenen totes en ells. l'Atlas és un equip dur, que bé precedit per la provocació d'algun que altre aldarull i que els acompanya una afició molt cridanera i militant, per dir-ho d'alguna manera. Prova d'això és que durant el partit, en previsió de problemes, hi havia més de mitja dotzena de policies entre Mossos i Local. Cal dir, però, que no ha hagut cap conflicte digne de menció i que, tan dins, com fora del camp la cosa ha transcorregut com en qualsevol altre partit, excepte en l'expulsió del capità de l'Atlas que en rebre la targeta roja ( per segona groga, per protestar ) , ha fet el pesat tant com a volgut, resistent-se a abandonar el camp, havent de sortir el massatgista i entrenador del seu equip per tal de convençut . Per cert, algun jugador del Cata, amb bona fe i l'anim de convèncer a anat a que abandonés el camp, i això, l'únic que portar és a que s'entengui com una provocació i.......ja hi som. Com a molt, si interessa, dir a l'arbitre que descompte el temps i ja s'ho faran.
Bé, deia això de "el futbol és així" perquè en començar el partit i veure que el Cata no acabava de trobar-se del tot a gust i el rival feia protagonitzava alguna aproximació perillosa, normalment ben resolta per Pau, en una d'aquestes han rematat a boca de canó sortint la pilota un parell de pams per damunt del travesser, i amb una defensa un pel dubitativa, la cosa no pintava gaire bé. No obstant en "empentes" i rodolons s'arribava a la mitja part amb empat a zero. A la segona, amb una certa milloria del joc, arriba la sanció d'un penal -minut 17- ( que jo no he vist, però com tampoc he vist massa protestes del Cata, per tant... ) Per si no hi havia prou emoció, al camp i fora, el llançament és fa repetir ( ai, ai, que si ara el falla, patirem ) però no, marcar i el 0-1 pujava al marcador. 4/5 minuts més tard, de nou pichichi Leandro després de rebre un bon passi al frontal esquerre de l'àrea gran, fa el gol de l'empat davant la mitja sortida del porter.
Al darrers minuts del partit el Catalònia continuava atacant en busca del gol de la victòria, tot i disposar d'alguna que altra ocasió, com ara un remat de cap d'Alfonso fregant el pal a l'esquerra del porter i un xut de Leandro que ha aturat aquest, potser la millor ha estat un rebuig de la defensa de l'Atlas que el porter a tret in-extremis quant entrava llepant el travesser.

I el que son les coses, confirmant altra vegada que el futbol és així, com a conseqüència del temps de descompte que l'arbitre no ha tingut més remei que aplicar per les pèrdues constants de temps, moltes d'elles provocades ( expulsió del capità, canvis, assistència massatgista: 3 vegades al porter i 4/5 a jugadors ), ha arribat el gol de la victòria, obra d'Alfonso de cap. Alló s'afonava. A valgut la pena el patiment. Bon presagi per a la setmana que bé, a Godall.

Ja heu vist que avui m'he enrotllat més del compte, és per compensar que la majoria de fotos son una m******. Ja arribarà la llum.

Podent empatar, es perd

Si en els últims 4 partits, algun és podia guanyar i s'acabava empatant, avui, s'acabat perdent.

A la primera part Leandro feia el primer del Cata ( foto de dalt ) i Pons, de penal, ( foto ) el segon; com sigui que l'Arnes n'havia fet un, a la mitja part s'arribava amb la victòria parcial de 1-2. Cal dir que el penal ha estat d'aquells amb què es sol sancionar a l'equip foraster. Peró bé, a la segona part, ho compensaria d'allò més.

Així ha estat, en un parell de caigudes dins l'àrea local: una per agafada del porter a Alfonso i l'altra per falta a Herrero ( foto). Amb una afició local que en moments semblava la del Liverpol a Anfield, l'arbitre no ha volgut saber res ( "sigan , sigan" ).

L'empat de l'Arnes pujaria al marcador després d'un remat de cap davant mateix de porteria ( foto ) i el definitiu de la victorià dels de la Terra Alta en una badada.

Ara, no em digueu que la foto dels gols, amb els fons de les roques de Benet, te preu?

Això de dinar fora de casa no us prova...

Més fotos...................................................................... Aquí mateix

Si voleu veure més fotos del partit.....Calventeret.com ( Web d'un arnerol )

dissabte, 13 de novembre del 2010

Catalònia 0 La Cava 0

Continuen els empats

Si continuem aixi, de partit potser no en guanyarem cap, però de perdre'n, tampoc. Bromes a banda, és el quart partit consecutiu que acaba en empat, i en aquest cas sense gols.
En moltes ocasions un empat pot donar la sensació d'haver guanyat un punt, però avui, contra els caveros, és pot dir que s'en han perdut dos.
El partit, sobre tot a la primera part no ha estat res de l'altre mon, no obstant, tot i el pobre joc, el Cata ha tingut un parell d'ocasions importants: un pal de Leandro ( foto ) i una falta de Dani, que el porter visitant ha tret quant és colava per l'esquadra. La primera mitja part poca cosa més ha donat de si.

A la segona part, sobre tot als últims 20 minuts, val a dir que les ocasions han sovintejat tant com el poc encert en posar-la dins la porteria. Molts corners, faltes a la frontal i lateral de l'àrea, un altre pal i un remat que el porter treu amb el peu, de Leandro, i un remat a porteria buida que ha tret un defensa
( foto ). En definitiva, ha faltat definició rematadora, i sinó és marca, difícilment és pot guanyar. És més, és impossible.

Trencant files: Pau, Sergio, Victor, Alfonso, Tomás, Oscar
Aleix, Leandro, Dani, Herrero i Adrià

Més fotos ..........................................................PICASA

Fotos del primer equip ( Catalònia 0 Salou 1 )
*****************************************************

dissabte, 6 de novembre del 2010

Remolins-Bitem 1 Catalònia 1

Pau, Sergio, Oscar, Ernest, David, Leandro
C. Asín, Alfonso, Aleix ( balín ) Dani i Victor
Un empat és un empat, però s'havia d'haver guanyat

El partit, de començament, no augurava res bo, lesió de David al 2 minuts i un joc molt pobre per par d'uns i altres. No obstant, el Remolins aprofitava una badada casi general de la defensa ( en ocasions sembla que es digui al rival: "pren marca" ) i, efectivament, marcava el seu gol, amb la desesperació de Pau que apunt ha estat de trencar les tanques de ferro del fons de la porteria de les puntades de peu. Això passava al minut 17 i al 25 en una bona passada llarga d'Oscar salvant per dalt la defensa rival, Leandro per poc no aconseguia marcar, era un avís del que passaria 5 minuts més tard, al 27, llavors si, Leandro feia l'empat. El partit no donava molt de si, sense un clar dominador, no obstant, en una altra arribada de Leandro per la dreta de l'atac, sense massa angle de tir el porter aturava el xut i evitava l'1-2.
La segona part la cosa no ha canviat gaire i nomes l'emoció de saber per on es desequilibraria el marcador podia concentrar l'atenció de la parròquia espectadora. És cert que el Remolins d'ocasions clares - a banda del gol- potser nomes n'ha tingut un parell, la que ha representat la lesió de David i una altra que Pau a aturat en dos temps i el Cata, també a la segona part, en un parell internades pel centre de l'àrea de Leandro hagués pogut sentenciar i fer-se amb els tres punts. A la foto podem veure una d'elles on ha optat per xutar a porteria abans de driblar al porter i aquest la tret amb el peu.