dissabte, 16 d’octubre del 2010

Catalònia 2 Rasquera 1



Pels pèls. Però, al cap i a la fi, nova victòria

Partit sense massa història el d'aquesta tarda a la Santa Creu. Les ocasions del partit -ajuntant les dels dos equips- es poden comptar, pràcticament, amb els dit d'una mà. En aquest sentit, cal fer notar que ja son tres els partits guanyats per la mínima diferencia.
Al minut 11 de partit, el primer gol del Cata, amb un xut des d'uns metros més enllà de l'àrea, obra de Tomàs i que el porter del Rasquera, a pesar de l'estirada, nomes ha pogut veure com es colava la pilota per baix del seu cos i prop del pal ( foto de dalt ). Deu minuts més tard un jugador del Rasquera -més prop del mig camp que no de l'àrea- engaltava un xut que sorprenia a tothom, inclòs Pau que, a pesar de l'estirada, poca cosa ha pogut fer per aturar la pilota bombejada i enverinada ( foto ).

Ja a la segona mitja part, i amb la incertesa del resultat, al minut 25, en un corner, l'arbitre ha sancionat una espenta de la defensa del Rasquera amb penal que ha transformat C. Asín ( foto ) i que acabaria convertint-se en el resultat definitiu.





La setmana que ve, Tivenys. Rival directe.


Més fotos del partit................................
.Aquí




=================================================================
Catalònia 4 Ulldecona 2 . ( 1er Equip )............-17/10/2010-...... Fotos
=================================================================

1 comentari:

Anònim ha dit...

limportant es k sa tret i ara a pel tivenys