diumenge, 3 d’octubre del 2010

Benissanet 1 Catalònia 0


Quart partit i primera derrota, res que no tingui solució.
No es pot dir que la victòria del Benissanet hagi estat immerescuda com tampoc ho hagués estat un empat. La foto de dalt és pot veure la gran ocasió que ha desaprofitat el Cata en remat de Tomàs que el porter local ha tret in-extremis. A aquesta acció responia l
'equip rival que, amb una internada per la banda dreta del seu atac, el davanter no ha encertat a rematar a porteria amb tota l'avantatja.

Quan encara no s'havia arribat a la mitja hora de partit, el porter Marc ha avortat un remat quan tothom pensava que el primer gol pujava al marcador. ( foto ) i quan no havien passat dos minuts, un altre xut des de fora l'àrea i que, en aquest cas, ha tret amb la mà per damunt del travesser. ( veure fotos a Picasa ) A més, ens temíem lo pitjor en quedar-se a terra lesionat. Però ha pogut continuar.
En una pilota penjada a l'àrea de d'equip riberenc, es podia haver sancionat penal per una empenta a Antoni com es pot veure a la seqüencia de les tres últimes fotos de l'àlbum de Picasa......D'aquesta manera, amb un "toma i daca" s'acabat la primera part.
Als cinc minuts de la segona, i com a conseqüència d'un penal, vindria el gol del Benissanet en sancionar una sortida de Marc. Més tard hi hauria un remat de Asín que el porter trauria amb la ma per dalt del travesser, igual que Marc a la primera part.
L'ultim quart d'hora de partit ha estat el de més domini
per part del Catalònia ( no se si real o cedit pel rival ), amb poc ordre però, tant és aixi que d'ocasions clares de gol no n'hi han hagut, exceptuant-ne una de Marc Diez a dos minuts del final a la ralla de l'àrea gran que ha rematat massa fluix .


La setmana que ve més.........................i millor.