dissabte, 19 de maig del 2012

Horta Sant Joan 2 Catalònia 0





Mal resultat per tan bona actitud

Així ha sigut, amb una partit sense cap dels dos entrenadors, fora de casa i sense res important ( quant al resultat final ) en joc, el Cata ha jugat un partit perfectament intercanviable en qualsevol dels jugats al principi de temporada: donant la cara i defensant els colors. Això sí, recordeu que ja només queden dos partits perquè l'agradable sabor sigui del tot complert. Vull dir, el d'una victòria.
Veritat és que les més i millors ocasions que ha tingut el partit les ha provocat l'Horta, però entre unes bones intervencions d'Albert i algun desencert local ( a banda d'una que n'ha tret Rafa literalment sobre la linea de gol i que li ha costat un bon cop contra el pal ), no ha estat  fins a 13 minuts del final del partit que han marcat el primer amb un centre per la dreta i que el davanter encerta rematar tot sol davant porteria. ( foto ), i el segon, que sentenciava, quan faltaven 5 minuts, després d'un rebuig d'Albert que quedava curt i aprofitava el jugador rival.  
No obstant les ocasions d'un i altre equip, el partit en cap moment es pot dir que ha estat dominat per l'Horta i perfectament es podia esperar, en qualsevol moment, el gol jesusenc. 
Avui, a més de l'absència dels dos entrenadors, a la banqueta només estaven Pau i Herrero. Tan un com l'altre han sortit uns minuts a la segona meitat. ( Pau de jugador de camp ) .



Cal dir que d'entrenadors, a falta de 2, n'hi havien 3 ( Adria, Tomàs  i Xavi Arrastraria ) 





Més fotos................................................Aquí