dissabte, 26 de maig del 2012

Catalònia 1 Ulldecona 4

Què hi farem !!

En un partit en que els propis jugadors, estic segur, volien dedicar una victòria a l'afició, tampoc ha pogut ser. El d'avui podríem dir que era el dels adéus: Últim de la temporada a la Santa Creu; últim com a jugadors de Josep Pons i Carlos Asín i esperem que finalment ( com diuen certs rumors ) no sigui l'últim del filial del Catalònia, per la seua desaparició. Per tant, desitgem que ( també com diuen altres rumors ) s'acabe imposant la lògica i una colla de joves lluitin per continuar amb el segon equip. Sempre els quedarà el consol que, menys que ara, no cobraran he he he.

Al que anàvem: En l'hora dels adèus, tot i que avui no han pogut ser-hi, també deixen la seva trajectòria futbolística Alfonso Boix i Tomàs Sabaté. En el cas d'Alfonso -i també Pons- es de destacar i suposo que agrair la seva estima demostrada al llarg de tants d'anys als mateixos colors: Alfonso 27 i Pons, 25. S'hauria de mirar bé, però no crec que siguin molts els jugadors que puguin exhibir esta fidelitat. I que consti que, tot i que és lògic anar deixant pas, tots quatre han fet una temporada prou digna i, amb més o menys encert, lluitant com el primer.
La directiva, així ho va voler reconèixer, i els va fer lliurament ( de moment als que hi eren ) d'uns obsequis per la seva entrega i petjada deixada al Jesús Catalònia. Una llàstima no haver pogut està tots quatre a la foto de comiat.

Quant al partit, com deia aquell " más de lo mismo ": al 2 minuts de joc, corner des de la dreta, cop de cap i gol ( foto ).

A la mitja hora, Aleix, en una pilota que li arriba tot sol dins l'àrea aconsegueix en un tret que toca al pal, fer l'empat ( foto ).

Poc abans de la mitja part l'Ulldecona feien el segon en un entrada per l'esquerra de l'atac

I a la segona part, l'1-3 amb un xut que toca a Rafa i descol·loca Pau ( foto ) i el quart, gran gol del davanter faldut ( bé, ell és de La Galera ) que des de la banda dreta de Pau entra per l'escaire del segon pal.

També han jugat Del Cerro, Rafa, Herrero

Una dada per oblidar ( o no ) : Gols a favor a falta d'un partit: 36. Fins i tot 6 menys que el cuer de la taula. En estos números, lògicament, era impossible mantenir la categoria.