dissabte, 12 de maig del 2012

Catalònia 1 El Pinell 2


Un partit menys, una derrota més

Com si haguessin volgut copiar del Tivenys la setmana passada, al Pinell, també li han expulsat el porter, en este cas al minut 33. Però " ni por esas " ni contra 10, ni contra 9, ni contra rivals amb porters que son jugadors de camp: derrota i amb el mateix resultat. 

Per enèsima vegada el Cata rebia un gol a la mitja hora de partit, això sí, 3 minuts més tard una pilota que semblava franca per al porter jesusenc del Pinell ( Sanchez ), Antoni provoca que este finalment el toqui, acabant en penal i expulsió.  C. Asín se'n encarrega de fer l'empat.


Calia esperar, de cara a la segona meitat, desequilibrar el marcador a favor, però res. " Más de lo mismo " , als 10 minuts, el Pinell que fa el segon i en este resultat fins al minut final.





Just és dir que de les botes de Dani van sorgir dos bones oportunitats: Una a la sacada d'un corner que toca al primer pal i la pilota és recollida pel mateix Dani ( cosa que, per cert, crec que és una infracció ) i l'altra en una falta que impactà al travesser ( fotos ). A la primera part, i abans de l'expulsió del porter, va haure una gran ocasió que el jesusenc va treure in-extremis ( foto ). Del Cerro cap al final del partit també tenia una bona ocasió en un centre des de la dreta que ell remata des de la frontal i el porter ( tercer del partit ) li atura. 

Res, ànim que això s'acaba. 
Això sí, mireu de guanyar-ne un abans d'anar-mon.


Més fotos..........................................Aquí