diumenge, 25 de setembre del 2011

Corbera 4 Catalònia 0

En dos minuts, dos gols

Vistos els primers vint i cinc minuts del partit hi havia certa esperança de poder aconseguir un resultat positiu de la visita a la Tera Alta. No ha estat així, al minut 28, el primer gol feia acte de presència en un remat a boca de canó davant mateix la porteria i quant encara no es complia mitja hora de joc, el segon, en una internada per la dreta i un xut creuat que Pau no ha pogut aturar. A partir d'aquest moment, amb poc control del mig camp i poquíssimes ocasions, el partit, a mesura que avançava el temps, menys sensació semblava donar de poder remuntar-se. No obstant això, Francesc, amb el llançament d'una falta des de la dreta de l'atac, estavellava al pilota al travesser ( foto ) i, també en aquesta primera part, l'arbitre anul·lava un gol a Alfonso per fora de joc tot i semblar no ser-ho. l'arbitre, per altra part, no ha estat gaire encertat, amb molts errors d'apreciació al llarg del partit, no aplicant bé la llei de l'avantatja, errors en fores de banda, aixi com una jugada a l'àrea del Corbera en una entrada a Antoni que normalment es xiula penal. Dit això, la victòria dels de la Terra Alta ha estat totalment merescuda, per domini, anticipació i control, en front del Cata que, en algun moment sembla perdre la concentració requerida d'estar absolutament posats al partit.

A la segona part, el Corbera feia el tercer als poc minuts en una entrada per l'extrem i tornant a creuar la pilota. Amb el 3-0 arribarien els primers canvis que successivament completarien Marc, Herrero, Adrià i Tomàs, però la cosa no milloraria i el quart, també en una entrada per l'altre extrem, en una banda totalment desguarnida, entrava completament sol el davanter rival i aconseguien el resultat definitiu.

Alguna foto més...........................................................Picasa

dissabte, 17 de setembre del 2011

Catalònia 2 Aldeana 1

Debut a casa amb victòria
Després del partit inaugural de la temprada la setmana passada a l'Ametlla, hi havia ganes de veure el primer partit a casa i la resposta de l'equip. Cal dir que el debut a casa s'ha superat prou bé.
Uns primers minuts de titubeig per part dels dos equips i al minut 21 arribà el penal comes sobre Antoni quan entrava per la banda dreta. Carlos Asín no falla i, enganyant completament al porter ( foto ) aconsegueix el primer per al Cata. Passaven 5 minuts del primer quan Dani, de falta, clavava per la dreta del porter i salvant la barrera ( foto de dalt ) el 2-0, gran execució.

Crec que no ho havia dit mai encara: pocs equip de la categoria tinent mitja dotzena de bons llançadors de falta com té el Cata. Aprofite-ho !!!. Just al minut 45, l'Aldeana feia el seu gol també de falta. abans, Pau havia aturat un penal (foto) i fet alguna que altra aturada o rebuig de merit. Un minut després -en temps de descompte- Dani tenia una gran ocasió davant mateix porta i ha rematat pràcticament a les mans del porter. Constato que en aquesta primera part, els remats a porteria no han escassejat tant com altres vegades i, curiosament, han vingut més per part dels jugadors de mig camp. Amb l'excepció d'un remat d'Aleix que el porter, una mica avançat, ha tret en una gran estirada.

La segona meitat el partit s'ha equilibrat més i les ocasions no han estat massa abundants per part de cap dels dos equips. El rival volia però no acabava de consumar i el Cata ha anat aguantant fins que, amb lai al cor propi d'un resultat ajustat, arribava el minut 93, que l'arbitre ha xiulat el final del partit.
No voldria pecar de subjectiu, però possiblement ha hagut un parell de penals no senyalats, a Carlos Asín i Antoni, a la segona part.

A cinc minuts del final de la primera part, Adrià substituïa Oscar per una topada al cap amb un jugador rival, i al llarg de la segona part, Alfonso entrava per Aleix Arrufat i Enric per Aleix Alegria
.

Aquí teniu més fotos.........................................................
Cliqueu

dissabte, 10 de setembre del 2011

L'Ametlla 7 Catalònia 0

La primera en la "frente"

En l'anterior entrada deia que esperava que tot estès a punt per a començar. Bé, molt, molt a punt sembla que no estava. No seria lògic que per un resultat tant i tant escandalós hagéssim de llençar cap tovallola, de la mateixa manera que l'equip rival d'avui, els de La Cala, llencessin les campanes al volt pel mateix resultat. Ara bé, dit això, el correctiu ha sigut tant merescut com extraordinari: no recordo tants gols en contra i cap a favor.

La temporada ha començat i les circumstancies ( casament d'un jugador i lesions ) han volgut que el filial es presentes avui a l'Ametlla sense cap reserva, amb l'excepció de Marc ( amb molèsties ) que a la segona part ha hagut de substituir Pani que encara estava pitjor que ell; a més d'Antoni que tampoc estava en optimes condicions, amb mal d'esquena i el turmell embenat. A més a més, per acabar d'adobar-ho, tampoc hi eren cap dels entrenadors.
Vull pensar que si s'hages tractat d'un partit decisiu, les coses, quant a les baixes, haguessin anat d'una altra manera.
Del partit pròpiament, poca cosa a dir. Als 10 minuts arribava el primer i als 18 el segon; ha sigut nomes en este període quan ha aparegut una lleugera -mol lleugera- esperança de poder escurçar la diferencia amb un xut de Tomàs que feia cap al travesser ( foto ) . A partir d'aquí...un altre gol abans del descans i quatre més a la segona part.
Com a nota positiva potser cal ressaltar que a pesar de la forta calor i no poder fer cap canvi ( el rival n'han fet cinc ) físicament s'ha
aguantat prou bé, acabant el partit sense especial extenuació.

Serà complicat....però això no ha fet més que començar.

La banqueta s'ho ha pres amb filosofia, lògicament.

Cliqueu..........................Fotos del partit

------------------------------------------------------------------------------------------------
Debut del primer equip, amb rivalitat local inclosa:

Catalònia 5 Remolins-Bitem 3 ( Maeso v.s. Iceberg ) jejeje.....

Tenim equip !!!!....................... Fotos del partit

dimecres, 7 de setembre del 2011

Tot a punt...

......... o al menys això cal suposar, per a que comenci la nova temporada, 2011/12.

El dissabte dia 10 es disputarà el primer partit al camp de l'Ametlla de mar que, juntament amb uns quants pobles "nous" més, este any caldrà visitar; cosa que comporta l'haver pujat de categoria. Els altres equips "nous" son El Perello, Sta Barbara, El Pinell, Corbera, Horta de Sant Joan, Vilalba. La sènia, Camarles, l'Ampolla i Mora la Nova.

Pel que em diuen, la plantilla, encara no està oficialment configurada del tot. El gruix de la mateixa, això sí, estarà format, si fa o no fa, pels mateixos jugadors de la temporada passada, tret d'alguna baixa per anar al primer equip o d'un parell de noves incorporacions.
Com és habitual s'han disputat uns partits de pretemporada, amb resultats més aviat negatius, per no dir negatius del tot. El pitjor, sinó recordo malament, es que tots els partits s'ha començat marcant primer: