diumenge, 27 de febrer del 2011

Rasquera 1 Catalònia 1

Un punt és un punt.....però

Una mica el de sempre..... no es pot sentenciar quan cal i s'acaba patint.
En una tarde de bon sol però ratxes de vent que feia difícil la pràctica del futbol a Rasquera no s'ha pogut confirmar del tot l'ascensió dels últims dos partits. A la primera part, amb el vent a favor, el partit s'ha dominat, però, tot i la circumstancia favorable, no s'acabat d'aprofitar com calia. Aixi, al descans, el marcador nomes reflectia un 0-1 insuficient de cara a la segona, amb el vent en contra i previsible reacció del rival. El gol el feia Aleix com es pot veure a la foto de dalt.

A la segona mitja part el Rasquera sortia amb la clara intenció de penjar pilotes a l'àrea del Cata fins que a arribat el gol de l'empat després del llançament d'un corner i no saber rebutjar la pilota convenientment finalment, en un cop de cap, la pilota, què el vent a ajudat, acabaria entrant per l'esquadra a l'esquerra de Pau i sense que aquest pogués fer res.

Després de l'empat, el partit s'ha anat anivellant i als darrers 10 minuts, el Cata ha disposat d'alguna que altra ocasió per part de Tomàs, Aleix i Asín ( potser la més clara, de cap ). El cas és què el marcador ja no es tornaria a moure i el resultat possiblement sigui prou just.

Als primers minuts de la segona part, Pons, substituïa Alfonso.

Més fotos del partit.......................................................................Aquí

dissabte, 19 de febrer del 2011

Catalònia 1 Ulldecona 0

Cal repetir titular: Pels Pèls

Pos sí, els punts valen igual i la victòria també, però la cosa va més justa que un pany de cop.
Si a la primera volta en més d'un partit es van escapar alguns punts pels pèls, a esta segona, el de la setmana passada i el d'avui, s'han quedat al sac, també pels pèls.

I això què el partit d'esta tarde començava amb bones sensacions i res feia pensar que acabaria en una victòria tant ajustada. Tant és així què al minut 5, en una falta -per cessió al porter-, Francesc, des de la ratlla de l'àrea menuda ( foto ) marcava el primer què, finalment, acabaria sent també últim. Durant els primers 20/30 minuts, el Cata ha dominat el partit, però d'ocasions clares no n'ha hagut. A la segona mitja part les oportunitats encara han escassejat més i ha estat l'Ulldecona qui n'ha tingut alguna de relativament perillosa, sobre tot una ( foto ) que Pau ha tret amb una bona estirada rebutjant la pilota per dalt del travesser.

A més dels de la foto de l'equip, també han participat Adrià, Ernest, Aleix, Pani i Llobet
Més fotos del partit............................................................................
Aquí
( Espero respostes a l'endevinalla de la primera foto de Picasa )
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

pels pèls
Partit important el d'avui, com tots els que vindran, de cara a la permanència en els llocs còmodes de la taula de classificació, a l'espera dels resultats dels més directes rivals. Finalment, els punts, s'han quedat tots a casa.
El partit en si ha estat prou igualat, la primera part acabava amb un gol de Leandro i a la segona, l'escassa diferencia al marcador, feia témer el pitjor de que en qualsevol atansament del rival pugues arribar el gol.

Així ha estat, al minut 35 l'arbitre assenyalava penal per una entrada de Ernest i el Benissanet feia l'empat. Als pocs minuts el Cata per mig de Tomàs ,que aprofitava una pilota que se li escapà al porter rival, aconseguia el definitiu, i tranquil·litzador, 2-1 quant ja quedaven pocs minuts per al final.

Cal destacar què degut a les baixes en defensa, ha debutat David, del juvenil ( foto quan es disposava a entrar al camp )

dilluns, 7 de febrer del 2011

Aldeana 4 Catalònia 3

Una altra oportunitat perduda,
i en van........
Cabia esperar millor resultat però no ha estat aixi. I a sobre no hi ha el cronista titular i ho fa el reserva: Antoni, què és limita a dir-me el nom dels golejadors.

Gols: El primer de cap el va marcar Pons ( foto ) , el segon d'Alfonso ( foto ) i el tercer, també de cap, Oscar ( foto de l'instant abans del remat )

Això sí, el fotografo no és va perdre res de l'entorn.

Alguna foto més...................................................................Aquí