diumenge, 20 de març del 2011

La Galera 2 Catalònia 2

Segons per a què, amb puntuar......
.... no n'hi ha prou

Avui les coses han començat certament de manera diferent, marcant el rival al segon minut de partit, tant diferent ha estat què, nomes és podia esperar què el resultat final fos també diferent i més clar que els darrers partits; sí començàvem perdent, potser acabaríem guanyant.... però tampoc. Tot i que l'empat definitiu, com la setmana passada, ha vingut de penal, i, a més a més, amb el mateix resultat.
El primer gol, com queda dit, ha arribat inesperadament molt prompte en una pilota llarga que ha agafat una mica desprevinguts a tots ( foto ). Així, tocava anar contra marcador de bon principi. La qual cosa ha fet que la primera mitja hora hagi passat amb més pena que gloria, amb cap ocasió de gol. Al minut 32, al llançament d'un corner Asín, de cap, feia l'empat ( foto ) . I al 40, Alfonso, amb un xut creuat des de l'atac dretà posava al Cata amb un gol d'avantatge ( foto ). S'arribava així al final del primer temps.

La segona part, el partit, semblava que es podia complicar per moments, entre alguna que altra decisió discutida a l'arbit i el no saber tallar algun brot de males arts per part d'aquest. Cal destacar que, tret de Sant Jaume, potser és el camp o més public he vist - i més jove- . No obstant, per lo vist al terrenys de joc, tampoc es justifica de cap manera les ganes de gresca que algun espectador semblava tindre. Sigui com sigui, tot i les exagerades protestes dels locals, l'arbitre ha assenyalat un penal a favor de La Galera i que ha significat el definitiu 2-2, tot i la gran ocasió que Alfonso ha disposat a les acaballes amb un bon remat davant porteria i què el porter ha avortat en una esplèndida estirada ( foto ).

Més fotos...............................................................................