diumenge, 5 de desembre del 2010

Godall 2 Catalònia 1

..Quan l'empat hagués estat el més just

Visita a casa del co-lider i tercera derrota de la temporada ( Benissanet, Arnes i Godall ) , derrota inesperada si ens atenem a com ha anat transcorre-gen el partit. Era al minut 15 de la primera part quan Leandro de cap anotava pel Cata ( foto de dalt ), després d'un parell de bons atansaments a la porteria godallenca. La primera part, i en una tònica que s'ha mantengut al llarg de tot el partit, les ocasions davant la porteria contraria han estat més nombroses per part del Catalònia. Els del Montsià insistien en busca de l'empat. Pau feia una bona parada a un xut de molt prop, ( foto ) i Adrià treia una pilota prop la línia de gol ( foto ) Finalment, però, el Godall aconseguia marcar en una incursió per la seva banda dreta, després d'una pèrdua de pilota al mig del camp. En aquest marcador s'arribava al descans, amb la fonamentada esperança de poder aguantar la segona part, tot i la pegada i perillositat de les arribades del Godall, encara que molt esporàdiques.
La segona començava, si fa o no fa, com els primers 20 minuts de la primera part, controlant el partit fins que el Godall ha anat equilibrant el domini i responement amb aproximacions perilloses, en una d'aquestes arribaria el 2-1. Les ocasions s'han succeït de manera alternativa però seguint amb la balança, quant a quantitat, a favor del Cata. El Godall, cal reconèixer que, tot i l'expulsió d'un jugador, per doble amonestació, potser ha estat llavors quant millor ha jugat i més ocasions ha tingut. Amb tot, un defensor del Godall també salvava un gol baix la mateixa línia de gol ( o era després la línia? ), amb el porter batut ( foto ). A les acaballes, cap d'Alfonso, incursió d'Antoni per l'esquerra i alguna que altra oportunitat de Leandro i Tomas però que no ha passat d'aquí.

Una vegada més, ens heu tornat a deixar amb la mel als llavis.